Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Morar, hărțuit de o fană. Femeia l-a și dat în judecată. „Mi-a fost frică nu pentru mine, ci pentru familia mea”

Mihai Morar, hărțuit de o fană. Femeia l-a și dat în judecată. „Mi-a fost frică nu pentru mine, ci pentru familia mea”
16

de Roxana Mirea,

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au trei fiice, pe gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 15 ani, și pe mezina Roua, în vârstă de 4. În urmă cu mai mulți ani, fostul prezentator TV s-a temut pentru familia lui. Acesta era hărțuit de o fană, care susținea că are un copil cu el.

Mihai Morar a fost hărțuit de o fană 

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Morar s-a confrutat cu probleme serioase din cauza unei fane. Femeia a mers atât de departe încât i-a făcut plângere la poliție că nu voia să admită că era tatăl copilului ei, deși ea nu avea niciun copil. În acea perioadă, Mihai Morar s-a temut pentru familia lui. 

„Am avut procese, nu de conștiință, procese, plângeri la poliție ș.a.m.d. O fată care, pe la începuturile Radio ZU, mă hărțuia la modul că mă aștepta în fiecare dimineață. Urca în mașina mea, intra peste noi în studioul de radio. 

După a făcut plângere la poliție că e mama copilului meu și nu vreau să recunosc, ea nenăscând niciodată. Mă rog, probleme multe. S-a rezolvat până la urmă, dar la un moment dat mi-a fost frică nu pentru mine, ci pentru familia mea”, a povestit Mihai Morar, pentru UNICA.ro. 

Mihai Morar a fost hărțuit de o fană  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Mihai Morar nu le dă sfaturi fiicelor sale 

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au trei fiice, pe gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 15 ani, și pe mezina Roua, în vârstă de 4. Gazda podcastului „Fain&Simplu” a explicat de ce nu le mai dă sfaturi fetelor lui. Prezentatorul de radio își educă fiicele prin puterea exemplului.  

„Până la 7-8 ani copiii sunt așa ca un burete, iau tot ceea ce văd în jurul lor. (…) Copiii fac ceea ce văd la părinți, nu ceea ce le spun părinții. Și-mi dau seama de lucrul ăsta pe măsură ce trec ani. Cred că cel mai bun sfat este timpul pe care îl petreci cu copiii tăi. Atât” a declarat Mihai Morar. 

Mihai Morar nu le dă sfaturi fiicelor sale  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Mihai și Gabriela formează un cuplu de 17 ani 

Gabriela Morar este frumoasa soție a unuia dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune și om de radio din România, Mihai Morar. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste remarcabilă care durează de mai bine de 17 ani și formează împreună o familie frumoasă și fericită. 

Prima lor întâlnire a avut loc în 2006, când amândoi lucrau la același post de radio. De-a lungul anilor, relația lor s-a dezvoltat într-un mod armonios, iar Mihai are doar cuvinte de laudă despre cea care îi este soție. 

Gabriela Morar a avut o incursiune în lumea radioului românesc acum mulți ani, însă în prezent și-a orientat cariera către un alt domeniu. Soția lui Mihai Morar s-a dedicat domeniului educației și activează ca învățătoare. 

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton