; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Morar si familia

Mihai Morar a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil: „Amândouă au plâns de fericire…”

08 May 2019

Mihai Morar va fi tătic din nou, iar fericirea este imensă pentru el. Soția prezentatorului TV este însărcinată pentru a doua oară. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă a fost motiv de bucurie. Mihai Morar a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

 

Prezentatorul TV de la Antena Stars este predestinat să fie tătic de fetițe. Cel de-al treilea copil al lui Mihai Morar va fi tot fetiță. Soția prezentatorului TV este însărcinată a doua oară și așteaptă încă o fetiță.

Gabriela i-a dăruit deja două fetițe soțului ei, iar acum i-o va dărui pe a treia. Gemenele Mara și Cezara au fost foarte încântate când au primit vestea și chiar au plâns de fericire, după cum a povestit tatăl lor. Mihai Morar este un tată extrem de atent și le-a oferit o educație excepțională copiilor săi.

„Când te uiți la ecografie și vezi încă o copilărie'…Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat: E fată!!!' Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt Stăpânul Cromozomului X'. Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele bărbatului din fotografie. Al Marei și al Cezarei. Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece. Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara și Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase tun' în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele Morar'. Claudia e necunoscuta' din familie. Pentru că minunile țin, în general, de necunoscute'. Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim…‍⚕️ Așa că, vă rog, nu spuneți că sunt un tată care are noroc de fete. Am noroc cu fete. De fapt, nici nu există noroc. Există minuni. Eu am trei. Cu ❤️, ', a scris acesta pe rețelele de socializare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare