Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre noua lui iubită: „Suntem la început, ne vedem”

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre noua lui iubită: „Suntem la început, ne vedem”
5

de Ioana Maria,

Mihai Mitoșeru iubește din nou! Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre femeia care a intrat în viața lui. Prezentatorul de la Kanal D a recunoscut într-un interviu pentru Click că are o relație, este la început și speră să decurgă totul bine pe viitor între ei.

Mihai Mitoșeru nu a renunțat la ideea de mariaj, chiar dacă a divorțat, în urmă cu 3 ani, de Noemi, femeia care i-a fost alături în ultimii 14 ani. De două săptămâni, în viața lui a intrat o femeie, care pare să corespundă idealului său în viață. Prezentatorul emisiunii “Se strigă darul” de la Kanal D a învățat să nu își facă planul, ci să lase timpul să decidă cum va evolua relația.

294039461_5622566011111648_7592953828163012292_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Cred că îmi doresc mult și puțin. Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta. Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte.

Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo 2 săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie.

Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe.”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru playtech.ro.

Chiar dacă a trecut printr-un divorț acum trei ani, Mihai Mitoșeru mai crede în căsătorie. „Nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu… Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a spus el, după care a recunoscut că e implicat într-o nouă relație de iubire. „Eu sunt foarte sincer! Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a mai declarat el.

În urmă cu aproape trei ani, Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat. Și-au spus adio după o relație de aproximativ 14 ani. Într-un interviu pentru revista VIVA!, prezentatorul de la Kanal D declara că încă există iubire între ei, dar nu mai sunt șanse de împăcare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton