; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Melinescu, trimisul special TVR la ceremonia de învestire a lui Trump

Mihai Melinescu, trimisul special TVR la ceremonia de învestire a lui Trump

16 January 2017

Jurnalistul Ştirilor TVR este trimisul special al Televiziunii Române în Statele Unite, pentru a relata despre ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte american. Potrivit unui comunicat TVR, postul va difuza, de miercuri, 18 ianuarie, reportaje în exclusivitate şi intervenţii în direct de la Washington.

 

Vinerea aceasta, pe 20 ianuarie, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii depune jurământul în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Washington, pe treptele celebrei clădiri a Capitoliului. Televiziunea Română va relata pe larg acest eveniment: din Capitala Statelor Unite, trimisul special al Ştirilor TVR Mihai Melinescu va urmări pas cu pas ceremonia şi va sta de vorbă cu personalităţi ale politicii americane.

TVR 1 pregătește ediții speciale dedicate învestirii lui Trump

Începând de miercuri, 18 ianuarie, telespectatorii TVR vor putea urmări, în toate programele informative, reportaje în exclusivitate şi intervenţii ale echipei Ştirilor TVR de la Washington, cu privire la pregătirile pentru învestitură, atmosfera de dinaintea evenimentului, programul manifestărilor, opiniile oficialilor, dar şi ale americanilor de rând. Iar vineri, 20 ianuarie, depunerea jurământului va putea fi văzută în direct, de la ora 18.30, la TVR 1.

„Încă nu ştim sigur ce linie vor urma Statele Unite faţă de România, pentru simplul fapt că Trump, în campania electorală, nu a vorbit de viziunea sa faţă de politica externă. Sunt puţine cazuri, însă, în care un regim schimbă dramatic o traiectorie de politică externă. Pentru că, până la urmă, trebuie urmărit interesul naţional. Noi avem un parteneriat strategic cu Statele Unite, nu cu un fost preşedinte sau o fostă administraţie', anticipează trimisul TVR în SUA.

Tot vineri, 20 ianuarie, la TVR 1 veți putea vedea următoarele ediții speciale:

  • „America 45. Trump la Casa Albă' – reuneşte o ediţie „Perfect Imperfect', cu Emma Zeicescu, ce va putea fi urmărită în direct de la ora 18.00,

 

  • „Ediţie specială' a Ştirilor TVR, moderată de Claudiu Lucaci, cu începere de la ora 21.00 şi cu o durată de două ore.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Documentarul Liverpool, în trei zile', în weekend, la TVR 2

TVR 1 difuzează ultima ediție a sezonului 18 din „O dată-n viaţă'. Invitat: Nicolae Botgros

Mihai Găinușă revine cu „Știrile de mâine' la TVR 1. Care sunt noutățile

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare