; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HARD ROCK CAFE   CONCERT   MIHAI MARGINEANU

Mihai Mărgineanu, supărat pe fanii săi: „E o mârlănie agresivă”

01 May 2021

Mihai Mărgineanu face parte din distribuția „Las Fierbinți', serial care este difuzat în fiecare săptămână de postul Pro TV. Actorul a recunoscut acum că îl deranjează modul în care unii dintre fanii serialului și ai săi, implicit, îl strigă atunci când îl văd pe stradă.

La cei 51 de ani ai săi, Mihai Mărgineanu are o viață profesională completă, scrie Libertatea.ro. Pe lângă faptul că este un foarte cunoscut muzician, el este și unul dintre actorii care formează distribuția „Las Fierbinți', unul dintre serialele cu cea mai mare audiență de la noi. De fiecare dată când un nou episod este pe post, milioane de oameni stau în fața televizoarelor să îl urmărească.

Tocmai datorită succesului avut de serial, mulți dintre fanii proiectului îl recunosc pe stradă: cei mai mulți vor un autograf sau o poză.

Pe Mihai Mărgineanu nu îl supără faptul că oamenii îl apreciază, dar este este deranjat de modul cum îl strigă, cum i se adresează unii dintre fani.

„Boss! (…) Bă Ardiles…așa mai aud', a declarat actorul, care a continuat confesiunea: „Eu zic că s-au dat peste cap niște valori. Oamenii vor să fie mai dezinvolți și joacă dezinvoltura. Dar ori ești actor și o faci bine…ori nu o faci bine. E o mârlănie agresivă. (…)

Nu mai e nimeni smerit, toată lumea are tupeu. Noi, românii, avem o problemă în ceea ce privește limbajul nonverbal.', a declarat acesta la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare