Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Mărgineanu se gândește deja la pensie. Și-a cumpărat casa visurilor, în străinătate: „Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul”

Mihai Mărgineanu se gândește deja la pensie. Și-a cumpărat casa visurilor, în străinătate: „Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul”
8

de Cristina Țapu,

Mihai Mărgineanu, în vârstă de 54 de ani, muncește din greu pentru a se asigura că va avea o viață lipsită de griji atunci când va ieși la pensie. Iată ce planuri are! Deja și-a cumpărat o casă peste hotare, într-un loc desprins parcă din povești.

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat o casă de vis în Costa del Sol

El a dezvăluit în podcastul Teodorei Trandafir că a pus deja la punct planurile pentru etapa bătrâneții. Fiind într-o formă fizică excelentă, muncește intens acum pentru a-și ușura viața mai târziu. A achiziționat deja o locuință în una dintre cele mai frumoase regiuni din lume: Costa del Sol din Spania.

A împărtășit și strategia pe care a adoptat-o, oferind sfaturi pentru cei care doresc să își asigure confortul în anii de bătrânețe.

mihai margineanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Artistul a împărtășit și despre locuința sa pe care a reușit să o achiziționeze într-o zonă superbă din Spania: Costa del Sol. A încurajat românii care visează la același lucru, subliniind că nu este deloc imposibil, dar necesită un efort susținut. Artistul și-ar dori să locuiască mai mult timp acolo odată cu înaintarea în vârstă. El a reușit să achiziționeze locuința respectivă cu ajutorul unui credit pe care l-a făcut la o bancă din Spania.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni toată șmecheria.

Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul ăla, poate că Dumnezeu o să râdă când îi spun planurile mele de viitor, dar eu măcar încerc să fac ceva. Și asta e ideea, să stau mai mult acolo. Pentru că e cald, e marea … clima se schimbă” a declarat artistul, în cadrul podcastului moderat de către Teo Trandafir.

Mihai Mărgineanu s-a căsătorit pe plajă în Vama Veche

Pe lângă activitatea sa în muzică, Mihai Mărgineanu este recunoscut de publicul larg și pentru apariția sa în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV. În timpul liber, atunci când nu este pe scenă, la filmări sau nu-și pilotează avionul, actorul petrece momente de calitate alături de soție și de cei doi copii pe care-i au.

Mihai Mărgineanu și Andreea, care au devenit soț și soție în 2008 se cunosc de foarte multă vreme întrucît au fost vecini în perioada adolescenței. Ulterior, ea s-a mutat la București, unde avea să se întâlnească din nou cu Mihai Mărgineanu. În 2005, cei doi s-au reîntâlnit la Teatrul Național, la o piesă de teatru, iar trei ani mai târziu au hotărât să-și unească destinele într-un peisaj idilic, pe plajă în Vama Veche.

Ceremonia de nuntă a avut loc pe plajă, iar rochia de mireasă a fost făcută de către colegele Andreei.

,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță.

Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu, potrivit Spynews.

Sursă foto: Instagram Mihai Mărgineanu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton