Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Mărgineanu și Andreea au sărbătorit 19 ani de relație în Spania. Cum arată soția artistului

Mihai Mărgineanu și Andreea au sărbătorit 19 ani de relație în Spania. Cum arată soția artistului
12

de Cristina Țapu,

Mihai Mărgineanu și soția lui au sărbătorit recent 19 ani de relație, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale de viață. Iată cum arată cea care îi este alături de aproape două decenii.

Mihai Mărgineanu și soția sa au sărbătorit 19 ani de relație

Pe lângă activitatea sa în muzică, Mihai Mărgineanu este recunoscut de publicul larg și pentru apariția sa în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV. În timpul liber, atunci când nu este pe scenă, la filmări sau nu-și pilotează avionul, actorul petrece momente de calitate alături de soție și de cei doi copii pe care-i au.

andreea-margineanu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

El este căsătorit cu Andreea Mărgineanu încă din anul 2008 și au împreună doi copii. Recent, pe 7 mai, Mihai Mărgineanu și soția sa au sărbătorit 19 ani de relație în Spania, la malul mării. În timpul unei apariții live în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artistul a transmis un mesaj soției sale, într-o notă comică.

„Da, astăzi facem 19 ani. Este! (n.r. un motiv de bucurie). Nici nu știi ce să zici la o aniversare de asta. «Mulți înainte» sau «Săracii de ei». Habar nu ai ce să zici, dar e bine una peste alta”, a declarat Mihai Mărgineanu.

Mihai și Andreea s-au căsătorit pe o plajă din Vama Veche în 2008

Mihai Mărgineanu și Andreea, care au devenit soț și soție în 2008 se cunosc de foarte multă vreme întrucît au fost vecini în perioada adolescenței. Ulterior, ea s-a mutat la București, unde avea să se întâlnească din nou cu Mihai Mărgineanu. În 2005, cei doi s-au reîntâlnit la Teatrul Național, la o piesă de teatru, iar trei ani mai târziu au hotărât să-și unească destinele într-un peisaj idilic, pe plajă în Vama Veche.

mihai-margineanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Actorul din „Las Fierbinți” a pregătit nunta cu soția lui până în cel mai mic detaliu. El i-a spus Andreea că vor merge într-o vacanță, iar acolo ea a avut parte de o surpriză nemaipomenită. Ceremonia de nuntă a avut loc pe plajă, iar rochia de mireasă a fost făcută de către colegele Andreei.

,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță.

Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu, potrivit Spynews.

Sursă foto: Instagram Mihai Mărgineanu – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton