; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0362

Mihai Găinuşă a fost taxat de colegi, la “Cronica Cârcotaşilor”

19 March 2014

Bâlbele şi gafele celor care apar la televizor sunt taxate în fiecare miercuri seară la Cronică', de la ora 20:30, la Prima TV. Nu există excepţie şi nici favoritisme. Drept pentru care, cine greşeşte plăteşte.

[Not a valid template]

Nici Cârcotaşii nu fac excepţie de la regulă. Mihai Găinuşă a fost şi el prins în offside şi a fost taxat. Hrubaru l-a cadorisit cu un Îndreptar'. Şi pentru că nu-i place să rămână dator, Mişu a scos maşina de tuns şi s-a oferit să-i facă un favor.

Şi tot atunci veţi vedea cum au sărbătorit românii tradiţia celor 44 de pahare. Tanti Tăntzica a băut şi ea tot 44… de sticle.

Influenţat probabil de personajul Tăntzica, Dezbrăcatu s-a urcat pe pupitru şi s-a apucat de cântat. De fapt nu Dezbrăcatu, ci Boria Hrenciu, care tocmai ce a debarcat la Antenele Voiculesciene.

De la cântat, Cârcotaşii trec la reclame. Toată lumea ştie reclama cu tiristul care-şi iubeşte nespus iubita. Staţi să vedeţi o reeditare a spotului cu pricina, în variantă cârcotaşă. Şi ştirile de la ora 5 vor fi rezumate, în special pentru persoanele cu deficienţe de auz.

Elena Udrea o ţine tot într-un mitig şi nu oricum ci în blugi. Mişu şi Dezbrăcatu’ îi arată cu ce să-şi completeze ţinuta. Ei au câteva sfaturi vestimentare şi pentru Ponta şi Antonescu.

De la politichie', Cârcotaşii trec la comedie, Dezbrăcatu se pregăteşte de vacanţă, Alexa testează cunoştinţele românilor, Hrubaru îl ia la întrebări pe Cernea, iar Cârcotaşa Oana o pune la încercare pe Julia. Andra şi trupa Vunk încheie emisiunea cu piesa Numai la doi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare