Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, epuizați pe Drumul Zeilor. Primele imagini cu cei doi, după o lună în Asia Express

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, epuizați pe Drumul Zeilor. Primele imagini cu cei doi, după o lună în Asia Express
13

de Ioana Maria,

Participarea lui Mihai Găinușă alături de colega lui de la radio, Oana Paraschiv, în noul sezon „Asia Express”, ce va fi difuzat probabil din această toamnă, i-a luat pe mulți prin surprindere. După fotografiile oficiale lansate înainte de plecarea spre Thailanda, iată că au apărut și primele imagini cu cei doi după mai bine de 4 săptămâni de concurs.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, cei doi colegi de la Național FM, au pornit pe Drumul Zeilor, în „Asia Express”, cu mai bine de 4 săptămâni în urmă. Extrem de entuziasmați, cei doi abia așteptau provocările show-ului în care, fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia trebuie să facă față unor condiții speciale.

Gata, plecăm într-o vacanță all inclusive: țânțari, căldură, autostop, somn pe preș, greieri la cină și, culmea, toți vor să stea cât mai mult. În Asia”, scria Mihai Găinușă pe contul său de Instagram, în urmă cu 5 săptămâni. Iar în ziua plecării de pe Aeroportul Otopeni, fostul cârcotaș își anunța urmăritorii că nu va mai posta în următoarele două luni. „Lume, lume! 2 luni pauză la postări. Ați scăpat. Decolăm spre Asia! Sănătate tuturor!”.

Între timp, după 4 săptămâni de filmări, pe contul lui Mihai Găinușă a apărut o nouă postare cu o imagine în care apare alături de colega sa, Oana Paraschiv. Cei doi sunt vizibil mai slabi și obosiți. Cum deja filmările s-au mutat în Malaezia și au fost încheiate și primele etape ale emisiunii, deja cel puțin o echipă a părăsit „Asia Express”.

mihai-gainusa-si-oana-paraschiv-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Totodată, și pe contul de Instagram al Oanei Paraschiv a apărut o fotografie cu cei doi, în care este evidentă oboseala pe care cele două vedete au acumulat-o în timpul filmărilor pentru show-ul Antenei 1.

Pare ca @mihaialexandrugainusa este un adevărat sprijin pentru Oana, pe #drumulzeilor, la @americaexpressromania. Succes și îmbrătișări!”, este mesajul care însoțește fotografia cu pricina. De altfel, spre deosebire de colegul său, Oana Paraschiv a anunțat pe Instagram că-și lasă contul în grija unei „prietene bune”.

Cine a mai plecat pe drumul Zeilor la „Asia Express”

Cel mai dur reality-show al Antenei 1, prezentat de Irina Fodor, a schimbat continentul. „Asia Express” duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se confrunta concurenții acestui sezon, ale cărui filmări sunt în toi.

De ce Adrian Nartea nu a plecat la Asia Express 2024 cu soția lui  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Foto: Antena 1; Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton