Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv nu mai lucrează la National FM. Cei doi au prezentat emisiunea matinală timp de șase ani

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv nu mai lucrează la National FM. Cei doi au prezentat emisiunea matinală timp de șase ani
10

de Cristina Țapu,

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv și-au încheiat colaborarea cu Național FM după șase ani în care au activat la acest post de radio. Cei doi prezentatori s-au alăturat echipei radioului în 2018 și au moderat programul „Matinal Efervescent”, care era difuzat de luni până vineri, de la ora 7:00.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au încheiat colaborarea cu Național FM

Cel care a anunțat încetarea colaborării a fost Mihai Găinușă. Prezentatorul a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a dat vestea fanilor săi: „Lume, lume! Radio Team Oana şi Mişu vă anunţă că, din păcate, colaborarea cu Naţional FM s-a încheiat. Mulţumim pentru găzduire şi plecăciune ascultătorilor noştri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriţi-ne aici. Radio Team şi Asia Express continuă”, a fost mesajul acestuia.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de la radio, fac echipă la Asia Express 2024Mulți s-au întrebat de ce jurnalistul a ales să plece cu colega lui pe Drumul Zeilor și nu cu soția sa, Ioana.  

Oana-Paraschiv-si-Mihai-Gainusa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Înainte de debutul competiției la Antena 1, Mihai Găinușă a explicat cum s-a întâmplat ca soția să nu îl însoțească în emisiune. „Am lăsat soția acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă și de copii. Așa că am venit în Asia Express cu Oana, care este colega mea de la radio și ne știm de peste 14 ani”, a spus Mihai Găinușă în emisiunea de la Antena 1, potrivit libertatea.ro.  

De asemenea, în prima ediție a noului sezon, Mihai Găinușă a povestit cum a reacționat soția sa, Ioana, când a aflat că el pleacă cu Oana pe Drumul Zeilor. Totuși, răspunsul lui a fost dat în glumă.  

„Dar ce părere are soția ta că mergi cu mine la Asia Express?”, l-a întrebat Oana Paraschiv. Mihai Găinușă a răspuns: „Se bucură că scapă de mine o perioadă”. 

Oana Paraschiv visa să devină medic

Originară din Focșani, Oana a crescut într-o familie religioasă mama sa fiind învățătoare, iar tatăl și frații preoți, însă Oana a ales o carieră diferită, dedicându-se televiziunii și jurnalismului.

Deși la un moment dat visa să devină medic, pasiunea ei pentru jurnalism și televiziune s-a manifestat încă din copilărie. Fostă elevă a Liceului Teoretic „Spiru Haret” din Focșani și absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, Oana trăiește acum în București, unde își desfășoară activitatea profesională.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton