; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dezbrăcatu’ şi Găinuşă

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheș nu mai sunt “Cârcotaşi”, ci “Cusurgii”

14 August 2014

Mihai Găinuşă a anunţat, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, că noua sa emisiune de la Radio 21 şi Prima TV se va numi “Cusurgiii”.

Cârcotaşii Găinuşă şi Dezbrăcatu

E adevărat, emisiunea noastră, atât la Prima TV,cât și la Radio 21, se numește Cusurgiii', scrie Mihai Găinușă pe contul de Facebook.

“Sloganu emisiunii va fi Noi punem punctual pe i'. De trei ori. Acesta este spiritul care ne-a caracterizat şi cu care mergem mai departe.“, scrie fostul cârcotaș, acum cusurgiu, citat de Paginademedia.ro.

Tavi Păscuț, Mistrețu pe când era la Cârcotași, a făcut mai multe declaraţii referitoare la noua emisiune.

Deja am filmat câteva săptămâni prin ţară, acum ne-am oprit în Bucureşti cu filmările. «Cusurgiii» va fi o emisiune zilnică, în care vom dezbate cu mult umor probleme sociale, dar şi politice.'

Oana Ioniţă va avea şi ea un rol în noua emisiune. Fosta bebeluşă se va ocupa de ştirile mondene.

Şerban are drepturi exclusive asupra poreclelor noastre, astfel că nu va mai exista Mistreţu' şi nici Dezbrăcatu'. Aşa a decis Huidu şi asta este! Eu voi rămâne mai mult în spatele camerelor, ca producător', a declarat Tavi Păscuț pentru tabloidul Libertatea.

La începutul lunii iulie, după 14 ani de Cronica Cârcotaşilor', Mihai Găinuşă a anunţat că nu va mai face parte din echipa emisiunii. Ulterior s-a aflat că nici Codruţ Kegheș – Dezbrăcatu nu se va mai afla la pupitrul Cronicuţei' la toamnă. Citeşte mai multe, AICI.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare