; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Găinuşă, sărbătorit la “Cronica Cârcotaşilor”

07 November 2012

Marţi, 6 noiembrie, Mihai Găinuşă a împlinit 42 de ani. Cârcotaşul şi-a sărbătorit ziua de naştere prin muncă, dimineaţă alături de colegii de la Kiss FM, iar seara pe platourile Prima TV, la filmările pentru Cronică' – emisiune nominalizată la Premiile TVmania.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru Mişu, pe tot parcursul zilei. La radio, colega Oana Paraschiv l-a cadorisit' fredonându-i câteva piese din repertoriul Depeche Mode', Sandra' şi CC Catch', iar Dezbrăcatu i-a pregătit un mic-dejun tradiţional cu sunculiţă, brânză şi ceapă, ceva uşor ca pentru dimineaţă'.

Seara, colegii de la Prima TV au reuşit să-l surprindă pe Cârcotaş în toiul filmărilor pentru Cronică'. La un moment dat, Mistretzu, degizat într-o doamnă veritabilă, a intrat în platou cu un tort pentru sărbătorit. Trupa Jukebox, echipa emisiunii şi toţi cei din public i-au cântat La mulţi ani!' şi l-au felicitat. După filmări, Mişu a cinstit pe toată lumea.

Diseară, la „Cronică'…

Săptămâna această, Cârcotaşii de la Prima TV au reuşit să afle detalii picante despre accidentările pe bandă rulantă din ringul viselor'. Domnul Jivago Streinu-Cârcel este moaşă la Dansez pentru tine'. Aţi auzit bine! Nu este doctor ci moaşă, ca vorba aia, dacă mai naşte Luciu vreun copil, doi, să aibă cine să-i moşească. În ton cu evenimentele de mai sus, trupa Jukebox cântă o melodie de inimă albastră, care s-ar putea numi Pansez pentru tine'.

La Binterviu' Cornel Ilie şi Puia se duelează' în răspunsuri, iar la finalul ediţie cântă trupa Vunk.

Nu rataţi Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Votează și TVmania te premiază!

18_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare