; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Găinușă revine cu „Știrile de mâine” la TVR 1

Mihai Găinușă revine cu „Știrile de mâine” la TVR 1. Care sunt noutățile

10 January 2017

Din 10 ianuarie, Mihai Găinușă revine pe post, la TVR 1, cu a sa emisiune „Știrile de mâine', în care comentează cele mai proaspete ştiri din lume – cele care încă nu s-au întâmplat – într-o manieră personală. Ca și până acum, programul va putea fi urmărit, și în 2017, de luni până vineri, de la 22.20, la TVR 1 şi TVR+. 

„Doamnelor şi domnilor, ştirea de mâine e că «Ştirile de mâine» se întorc din vacanţă!', anunţă Mihai Găinuşă, realizatorul late night show-ului produs şi difuzat la TVR 1. „Marţi seară, la ora ştiută (22.20), ştirile zilei ne sunt servite „mai proaspete, mai odihnite, mai fără colesterol'.

Mihai Găinușă aduce invitați în platoul «Ştirile de mâine»

În noul an, Mihai Găinuşă „pune mâna pe lopată şi bagă cărbuni din politică, viaţa socială, showbiz, tehnologie şi din absolut tot ceea ce nu se pricepe', se arată într-un comunicat de presă TVR.

Interviurile pe stradă ale Kanei Hashimoto nu vor lipsi nici ele din ediţiile acestui an. Ba mai mult, echipa «Ştirile de mâine» anunţă şi o surpriză: în acest sezon vin şi invitaţi, alături de care Mihai Găinuşă va comenta știrile.

„«Ştirile de mâine» încep din 10! 10 ianuarie. După ora 10', precizează Mihai Găinuşă, care ne aşteaptă din nou, la ceas de seară, de luni până vineri, la TVR 1 şi pe TVR+.

Din octombrie 2016, Mihai Găinuşă aduce „Ştirile de mâine' la TVR 1, emisiune pentru care face echipă cu producătorul TVR Adriana Ciobanu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Mihai Găinușă face „Știrile de mâine' la TVR

Mihai Găinușă se întoarce la radio

Mihai Găinuşă a fost în vacanță în Japonia | FOTO

Mihai Găinuşă pleacă de la Cronica Cârcotaşilor' după 14 ani

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare