; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai gainusa_2

Mihai Găinușă face „Știrile de mâine” la TVR

30 September 2016

Mihai Găinușă va prezenta, din 17 octombrie, o emisiune la postul public de televiziune. Concret, din 17 octombrie, realizatorul tv va aduce „Ştirile de mâine', de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1.

mihai-gainusa_2„Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!'. Aşa vor fi ştirile pe care Mihai Găinuşă le va aduce în faţa telespectatorilor TVR 1, conform declaraţiei „pe proprie răspundere' a realizatorului. Seară de seară, vom afla de la Mihai Găinuşă cele mai importante evenimente întâmplate peste zi – şi chiar şi cele care încă nu s-au întâmplat. Totul, într-un late night show produs şi difuzat de TVR 1.

O trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă, într-un ambient prietenos – acestea sunt reperele oferite de realizator pentru „Ştirile de mâine'.

„Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat', declară Mihai Găinuşă.

Mihai Găinuşă lucrează în media din 1995. A debutat la Radio Delta RFI, ca reporter de ştiri, în perioada studenţiei. În acelaşi timp, realiza şi emisiunea radiofonică de umor „Săptămâna nebunilor'. În 1997 a fost cooptat la „Chestiunea Zilei', la ProTV. Din 2000 până în 2003 a dat deşteptarea ascultătorilor Radio 21, iar apoi, timp de 10 ani, l-am ascultat în matinalul KissFm. În paralel, timp de 14 ani, a fost în echipa emisiunii „Cronica Cârcotașilor' de la Prima TV. În prezent, Mihai Găinuşă realizează matinalul 7 Dimineaţa la Radio Seven.

Citește și:

1. Mihai Găinușă se întoarce la radio

2. Mihai Găinuşă a fost în vacanță în Japonia | FOTO

3. Mihai Găinuşă pleacă de la Cronica Cârcotaşilor' după 14 ani

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare