Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Găinușă are toate motivele să fie un tată mândru. Cu ce se ocupă Eva, fiica sa de 18 ani

Mihai Găinușă are toate motivele să fie un tată mândru. Cu ce se ocupă Eva, fiica sa de 18 ani
7

de Cristina Țapu,

Mihai Găinușă va pleca curând în aventura vieții sale, emisiunea Asia Express, difuzată de către postul de televiziune Antena 1. În România va rămâne familia sa, care cu siguranță îi va duce dorul. Iată cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a fostului om de televiziune.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Mihai Găinușă

Mihai Găinușă este o persoană discretă atunci când vine vorba despre viața de familie. El este căsătorit și are doi copii care îi aduc zâmbetul pe buze, o adolescentă superbă, de 18 ani, pe nume Eva și un fiu de 13 ani care poartă numele de Mihai.

„Ca de la adult la adult: Eva, de-acum poți să cumperi singură băutură pentru tati!”, scria Mihai Găinușă în toamna anului trecut, atunci când fiica sa a devenit majoră. Tot el dezvăluia, cu puțin timp înainte de majoratul fiicei sale care sunt planurile acesteia. Prezentatorul își încurajează copiii să nu rămână în România și să-și croiască un viitor mai bun în alte țări.

gainusa-familieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eva a crescut, face 18 ani anul ăsta. O să termine liceul, pleacă de acasă la facultate. În Anglia vrea să plece. Vrea să se facă ceva pe biologie-medicină, deci nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine. Nu vă dați copiii în media!”, declara Mihai Găinușă, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea de la PRO TV.

Mihai Găinușă a acceptat provocarea Asia Express

Mihai Găinușă va participa la emisiunea Asia Express alături de colega sa de la radio, Oana Paraschiv.

„Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și sa facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei si cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului.

Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!” a declarat Mihai, înainte de a porni în aventura numită Asia Express.

Sursă foto: Instagram Mihai Găinușă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton