Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Găinușă a spus de ce nu a plecat cu soția lui la Asia Express 2024. El face echipă cu Oana Paraschiv, colega lui de la radio

Mihai Găinușă a spus de ce nu a plecat cu soția lui la Asia Express 2024. El face echipă cu Oana Paraschiv, colega lui de la radio
15

de Roxana Mirea,

Mihai Găinușă face echipă cu Oana Paraschiv, colega lui de la radio, la Asia Express 2024. Totuși, mulți s-au întrebat de ce nu a plecat pe Drumul Zeilor împreună cu soția lui, Ioana Găinușă. Ei bine, răspunsul l-a oferit chiar Mihai, înainte de premiera noului sezon al emisiunii de la Antena 1.  

De ce Mihai Găinușă nu a plecat cu soția lui Asia Express 2024 

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de la radio, fac echipă la Asia Express 2024. Mulți s-au întrebat de ce jurnalistul a ales să plece cu colega lui pe Drumul Zeilor și nu cu soția sa, Ioana.  

Înainte de debutul competiției la Antena 1, Mihai Găinușă a explicat cum s-a întâmplat ca soția să nu îl însoțească în emisiune. „Am lăsat soția acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă și de copii. Așa că am venit în Asia Express cu Oana, care este colega mea de la radio și ne știm de peste 14 ani”, a spus Mihai Găinușă în emisiunea de la Antena 1, potrivit libertatea.ro.  

De asemenea, în prima ediție a noului sezon, Mihai Găinușă a povestit cum a reacționat soția sa, Ioana, când a aflat că el pleacă cu Oana pe Drumul Zeilor. Totuși, răspunsul lui a fost dat în glumă.  

„Dar ce părere are soția ta că mergi cu mine la Asia Express?”, l-a întrebat Oana Paraschiv. Mihai Găinușă a răspuns: „Se bucură că scapă de mine o perioadă”. 

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cine este soția lui Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express 2024

Mihai Găinușă este un om de televiziune celebru și în prezent lucrează la radio. Acesta a fost ani de zile prezentator la „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV. Așadar, el este cunoscut de o țară întreagă, însă soția lui, Ioana Găinușă, a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor. Mihai Găinușă și soția lui sunt împreună de 20 de ani și au doi copii, pe Eva și Andrei. 

Pe Mihai Găinușă îl putea vedea la Antena 1. El se numără printre concurenții noului sezon „Asia Express”. În schimb, Ioana Găinușă stă departe de ochii curioșilor. Ioana Găinușă are o educație academică remarcabilă. Soția lui Mihai Găinușă a studiat la Rapid Transformational Therapy, iar acum face parte din echipa RTT Method, potrivit wowbiz.ro.

Cine este soția lui Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express 2024  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Eu facilitez libertatea și ofer sprijin oricui este pregătit să facă o schimbare profundă și durabilă în viața sa. Poate că ai încercat deja terapia sau alte modalități de vindecare înainte. Rapid Transformational Therapy este diferită”, scrie Ioana Găinușă pe site-ul organizației. 

Sursa foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton