Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Găinușă a publicat o imagine emoționantă cu fiica sa, care a împlinit 19 ani. Cum arată acum Eva și ce urare specială i-a transmis tatăl ei

Mihai Găinușă a publicat o imagine emoționantă cu fiica sa, care a împlinit 19 ani. Cum arată acum Eva și ce urare specială i-a transmis tatăl ei
5

de Andra Stana,

Mihai Găinușă este mândru de fiica sa, care a împlinit 19 ani. Colegul Oanei Paraschiv de la Asia Express a publicat o fotografie superbă cu fiica sa pe rețelele de socializare.

Mihai Găinușă a surprins pe toată lumea cu un mesaj plin de umor de ziua fiicei sale. Eva, care a împlinit 19 ani, este acum aproape la fel de înaltă ca tatăl său. Mihai Găinușă a împărtășit pe rețelele sociale o fotografie în care o ține în brațe pe fiica sa.

Cum arată fiica lui Mihai Găinușă la 19 ani și ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei

„Am cine să-mi aducă, la bătrânețe, un pahar de…vin. La mulți ani cu sănătate, Ev!”, a scris concurentul Asia Express în dreptul imaginii.

În fotografie, Eva apare zâmbind larg, ținând în mâini tortul aniversar. Tânăra a sărbătorit împlinirea a 19 ani pe 19 octombrie.

Mihai Găinușă si EvaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Eva Găinușă a trecut examenul de Bacalaureat în vara anului 2024 și a ales să urmeze studii universitare în străinătate. Fiica lui Mihai Găinuță este acum studentă la Universitatea din Padova, Italia. „Vrea să se facă ceva pe biologie-medicină, deci nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine”, a declarat tatăl său recent pentru avantaje.ro.

Mihai Găinușă și soția sa, Ioana, au doi copii împreună: Eva și Andrei. Cei doi s-au cunoscut acum mai bine de 20 de ani, pe vremea când erau vecini și s-au întâlnit pentru prima dată într-un mod neobișnuit, ciocnindu-și mașinile în cartier.

“A fost cea mai frumoasă și lungă amiabilă din viața mea. Sper că și din a ei. Cred că atunci când am cerut-o de soție, am luat-o pe ocolite și i-am zis că o cer pentru un prieten. Jucam rolul unui pețitor și am fost ușor penibil”, a povestit Mihai Găinușă, potrivit Unica.

Mihai Gainusa si sotia lui, in FlorentaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 5

Mihai Găinușă este unul dintre concurenții sezonului 7 al emisiunii Asia Express, unde participă împreună cu Oana Paraschiv.

„Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și să facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei și cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!”, spunea Mihai Găinușă înainte de a merge în Asia Express.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton