; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Gâdea, un tată mândru! Fiica prezentatorului a luat Bac ul. La ce facultate va studia

Mihai Gâdea, un tată mândru! Fiica prezentatorului a luat Bac-ul. La ce facultate va studia

08 July 2021

Mihai Gâdea este cât se poate de mândru de fiica sa, Karina Maisha, care a susținut Bacalaureatul în urmă cu o săptămână. Atât prezentatorul, cât și restul familiei sunt mulțumiți de reușita adolescentei. 

Mihai Gâdea a dezvăluit că fiica sa, Karina Maisha, în vârstă de 18 ani, a trecut cu brio examenul maturității și se pregătește deja pentru studiile universitare:

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale', a declarat Mihai Gâdea pentru impact.ro.

 Vezi galeria foto >

 

Prezentatorul a mai dezvăluit pentru aceeași sursă că fiica sa a fost acceptată la o universitate din Olandam, unde va studia creative-business.
Karina Maisha, fiica lui Gâdea, este pasionată și de latura artistică. Se pare că nu exclude nici o carieră în muzică, având în vedere că a postat deja pe Youtube câteva piese înregistrate și extrem de apreciate de ascultători. De asemenea, tot în latura creativă printre pasiunile adolescentei se numără și fotografia. 

Pe Mihai Gâdea îl puteți urmări la Antena 3, de luni până vineri, de la ora 21.00. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare