Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Dragomir, prima reacție după ce a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Cu câți bani a rămas din marele premiu 

Mihai Dragomir, prima reacție după ce a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Cu câți bani a rămas din marele premiu 
11

de Roxana Mirea,

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13! Acesta s-a luptat în finală cu Lăcrămioara Pintilie (cuțitul de aur al lui chef Richard) și Lucica Susanu. Iată care a fost mesajul pe care l-a transmis Mihai Dragomir după ce a câștigat, dar și care a fost reacția fanilor.  

Mihai Dragomir, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13 

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Marea finală Chefi la cuțite, sezonul 13, a fost difuzată miercuri, 15 mai 2024, la Antena 1. Lupta a fost extrem de strânsă, iar după primele două probe, a fost egalitate între Mihai și Lăcrămioara, însă desertul a făcut diferența, iar concurentul lui Alexandru Sautner a plecat acasă cu marele premiu. 

„Sunt cel mai bucuros om din lume. Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig acest sezon. Este victoria lui Mihai, dar simt aceeași victorie și pentru mine”, a declarat și Alexandru Sautner, după ce concurentul lui a câștigat marele premiu.  

Ulterior, după ce finala a fost difuzată la TV, Mihai Dragomir a revenit pe rețelele sociale cu un mesaj. 

„Fără cuvinte… 

Când a început emisiunea inițial eram sigur că o să ajung destul de departe însă puteam doar să visez la finală…premiul mi se părea atât de departe. Mi-am demonstrat că toată munca depusă de-a lungul anilor nu a fost degeaba. 

Big dreams come true after all”, a scris el pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care ține în mâini trofeul de la Chefi la cuțite, sezonul 13.  

Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite 2024, sezonul 13 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cu câți bani rămâne Mihai Dragomir din marele premiu 

Fanii lui Mihai Dragomir l-au felicitat și i-au spus că merita să câștige marele premiu. „Și nu doar ca ai câștigat, ai stins lumina! Pur și simplu cel mai bun din toate sezoanele!”, Sincer, nici nu vedeam pe altcineva câștigător!”, „Nu mă pot hotărî între tine și Belei, dar clar sunteți cei mai buni din toate sezoanele”, „Nu doar ai câștigat acest premiu, ai stins lumina tuturor! Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Mihai.  

Mihai Dragomir a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro, echivalentul a 149.000 de lei. Totuși, premiul este impozitat de stat cu cu 16%. Așadar, Mihai va rămâne cu cu aproximativ 25.000 de euro. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton