; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Calin_Kanal D

Mihai Călin va prezenta emisiunea de cultură generală „Norocul îți bate la ușă”, la Kanal D

24 October 2014

Sâmbăta aceasta, pe 25 octombrie, la ora 21.30, Kanal D lansează o emisiune de cultură generală. Noul show, al cărui prezentator va fi Mihai Călin, va fi difuzat în fiecare sâmbătă seară, de la 21.30, se numește Norocul îți bate la ușă.

Mihai Calin_Kanal D

Emisiunea cu întrebări de cultură generală va intra în grilă în locul seriei Discote-K, care a fost lansată în urmă cu doar o lună de zile, scrie Paginademedia.ro. Momentan show-ul Discote-K' va ieși din grilă, filmările fiind suspendate.

Cei care intră în jocul de la Norocul îți bate la ușă  vor fi nevoiți să pună ca miză obiecte din casa lor. În cazul în care răspund greșit la întrebări vor pierde și banii, și obiectele.

 Întrebările nu sunt foarte dificile și multe dintre ele au legătura cu situații comune de viață. Răspunsurile par la prima vedere banale , dar reușesc să pună în dificultate concurenții tocmai din acest motiv. (…) Cred că oamenii care vor urmări emisiunea se vor identifica la un moment dat cu cei puși în situația de a răspunde întrebărilor și de a risca, pentru că dacă nu riști, nu ai cum să câștigi ceva substanțial', a declarat Mihai Călin, prezentatorul show-ului.

De numele lui Mihai Călin se leagă show-uri cu audiențe uriașe, precum Știi și câștigi' (1996) și Roata norocului' (1997), o activitate susținută pe scena teatrului românesc și zeci de roluri în seriale și lungmetraje. În prezent, actorul poate fi urmărit pe marile ecrane în producțiile America, venim!' și Q.E.D'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare