Homepage  / Vedete româneşti

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, actorul din „Adela” și „Camera 609”. Sunt împreună de peste 20 de ani și au avut o nuntă atipică

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, actorul din „Adela” și „Camera 609”. Sunt împreună de peste 20 de ani și au avut o nuntă atipică
6

de Cristina Țapu,

Mihai Călin și soția sa, Silvia, sunt căsătoriți de 20 de ani, având una dintre cele mai durabile relații din showbizul românesc. Artistul a reușit să păstreze discreția asupra vieții lor private, iar recent a dezvăluit pentru prima dată secretul longevității și fericirii lor. Iată sfaturile pe care le-a oferit celor care îl admiră!

Mihai Călin a dezvăluit care este, din punctul său de vedere, secretul unei relații fericite

Mihai Călin și Silvia s-au căsătorit acum 20 de ani, organizând o nuntă destul de neobișnuită. Actorul și-a păcălit partenera, spunându-i că sunt invitați la o petrecere, dar de fapt a condus-o la propria lor nuntă. Ceremonia a fost una simplă, desfășurată în curtea unei cunoștințe, alături de cei mai apropiați prieteni.

mihai-calin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Recent, Mihai Călin a dezvăluit care este, din punctul său de vedere, secretul unei relații fericite și de lungă durată.

„Secretul este să stai de vorbă. Deci soția ta să-ți fie și iubită, dar și cel mai bun prieten. Să gătești împreună, să bei un pahar de vin în fiecare zi împreună. Cred că este cumva ca în pat. Adică să te gândești și să-i faci plăcere celuilalt și să te gândești ce are celălalt nevoie. Și atunci persoana cealaltă se simte apreciată, ajutată, susținută, etc”, a declarat Mihai Călin, conform Ego.ro.

Cum a început povestea de iubire dintre Mihai Călin și Silvia

Silvia nu i-a acordat inițial nicio șansă lui Mihai Călin, considerându-l arogant. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri, rezervându-le un viitor armonios împreună. Silvia, soția actorului, l-a făcut pe Mihai Călin tată de băiat. Împreună îl au pe Matei, copilul care le face viața mai frumoasă și le aduce zâmbetul pe chip.

Mihai Călin și Silvia s-au cunoscut acum aproape 20 de ani, când actorul a zărit-o într-un restaurant. Deși i-a atras atenția, Silvia a evitat să aibă de-a face cu el o perioadă bună de timp, deoarece îl considera mult prea arogant.

Destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească șase luni mai târziu la Facultatea de Teatru, unde actorul era asistent, iar Silvia studia Coregrafie. Între ei a început astfel o amiciție care treptat s-a transformat într-o poveste de iubire care durează până în ziua de astăzi și se desfășoară armonios.

Născut pe 16 august 1968, actorul Mihai Călin a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București în 1994.

În același an, a debutat în filmul „Pepe și Fifi”. În 1995, s-a alăturat nou-înființatului post de televiziune ProTV, unde a prezentat pentru o scurtă perioadă emisiunea matinală alături de Florin Călinescu, urmată de emisiunea-concurs „Știi și câștigi”. Mai târziu, a fost gazda emisiunilor „Roata norocului” între 1997 și 1999 și „Superbingo” în 2001.

Sursă foto: Instagram Mihai Călin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton