Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Călin a spus ce nu este dispus să facă în timpul filmărilor pentru „Camera 609”. „Mă deranjează”

Mihai Călin a spus ce nu este dispus să facă în timpul filmărilor pentru „Camera 609”. „Mă deranjează”
10

de Roxana Mirea,

Mihai Călin face parte din distribuția serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. Actorul în interpretează pe Sergiu, care este soțul Violetei, interpretată de Emilia Popescu. Recent, Mihai Călin a dezvăluit ce refuză să facă, în mod normal, atunci când este implicat într-un proiect TV de o asemenea anvergură. 

Mihai Călin a învățat să spună „nu” 

Mihai Călin joacă din nou într-un serial de televiziune produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Acesta îl interpretează pe Sergiu, în serialul de comedie „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. De-a lungul timpului, Mihai Călin a învățat să spună și „stop”, așa că munca în exces îl deranjează.

Actorul a explicat că nu îi place să fie implicat în multe proiecte ample în același timp, iar un motiv important îl reprezintă și gradul de dedicare. Mihai Călin nu umblă cu jumătăți de măsură atunci când vine vorba de interpretarea unui personaj.  

Îmi place personajul. Dar recunosc că există și la mine ceva. Nu sunt foarte muncitor. Când e mult prea mult de muncă, mă deranjează. Nu este bine. Am învățat să spun și stop. Asta am făcut dintotdeauna. Încă din facultate și mai târziu când era prea mult de muncă. În general, acum serios vorbind, dacă sunt mai multe proiecte în același timp pe mine mă deranjează pentru că vreau să mă concentrez bine asupra ceea ce fac. Și când fac prea multe lucruri în același timp nu pot să le fac bine. Pur și simplu”, a declarat Mihai Călin, pentru ego.ro.  

Emilia-Popescu-si-Mihai-Calin-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„E aproape imposibil pentru că nu ai timpul fizic” 

Așadar, Mihai Călin vrea să sublinieze faptul că atunci când intră într-un proiect de genul serialelor de televiziune, care de cele mai multe ori se întind pe mai multe sezoane, refuză unele proiecte externe, mai ales dacă se suprapun cu zilele de filmare pentru serial. Drept urmare, pe timpul filmărilor pentru „Camera 609”, n-a mai urcat atât de mult pe scena de la teatru.  

E de muncă în ambele părți. E un tip diferit de muncă. La teatru este pe un termen mai lung, adică înseamnă luni de zile de repetiții, după care ai un produs pe care îl joci de două ori pe săptămână, poate mai rar, depinde. Între timp, mai poți să faci ceva, un proiect de televiziune cum este acesta, dar deja dacă ai filmări, ai repetiții la teatru și ai și seara spectacole, deja e aproape imposibil pentru că nu ai timpul fizic. Nu se poate. Trebuie să te strecori, lumea trebuie să se adapteze după tine, deranjezi un pic programul de filmare. Nu este ok. De asta ce este prea mult strică”, a mai povestit Mihai Călin.  

Povestea din serialul „Camera 609” 

Povestea serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este o adaptare după producţia turcească „Room 309”. Scenariul este semnat de Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion. Acțiunea are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. 

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. 

Protagoniștii serialului sunt Matei Negrescu și Anda Sârbei, care îi interpretează pe Victor și Eva.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton