; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

3 sud est

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, primele declarații după ce a fost internat la terapie intensivă

15 December 2020

Mihai Budeanu, unul dintre membrii celebrei trupe 3 Sud Est, a oferit primele declarații după ce în urmă cu aproape o lună a fost internat la terapie intensivă din cauza inferctării cu coronavirus. 

Artistul a anunțat pe contul lui de Facebook că a reușit să treacă cu bine peste problemele de sănătate, iar acum a fost externat și a reușit să învingă lupta cu COVID-19.

„Salutare oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins.
A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata ❤🙂.
Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:
Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas.
Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat si atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.
Multumesc de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasiliu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele.
Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.
La final, dar nu in ultimul rând , vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata.❤🙏
Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist, cum v-am obisnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă.
Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!!🙏'

 

Salutare oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape…

Publicată de Mihai Budeanu pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Potrivit Observatornews, artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă și este atent supravegheat de medici. „Greutatea îi îngreunează respirația.

Vestea a fost confirmată și pe pagina oficială de Facebook a trupei 3 Sud Est. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare