; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

53924523_1192474300901656_8768940088638832640_o

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are coronavirus. Artistul este la terapie intensivă

20 November 2020

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 SUD EST, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus și potrivit presei locale din Constanța, localitate în care acesta trăiește, starea de sănătate a acestuia nu este tocmai bună.

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia', a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat pentru aceeași publicație că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia este destul de delicată.

Potrivit Observatornews, artistul nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă și este atent supravegheat de medici. „Greutatea îi îngreunează respirația'.

Vestea a fost confirmată și pe pagina oficială de Facebook a trupei 3 Sud Est:

Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.
Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.
Va tinem la curent cu starea lui Mihai'.
 

Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a…

Publicată de 3 SUD EST pe Vineri, 20 noiembrie 2020

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare