Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete, vacanță de vis în Spania alături de familie. Ce imagini spectaculoase a publicat

Mihai Bobonete, vacanță de vis în Spania alături de familie. Ce imagini spectaculoase a publicat
7

de Roxana Mirea,

Mihai Bobonete a plecat într-o vacanță de vis în Spania. Actorul se bucură de clipe de relaxare în Benidorm, oraș situat pe malul Mării Mediterane. Mihai Bobonete a publicat imagini superbe din vacanță, în care apare alături de soția lui și copiii lor.

Mihai Bobonete, vacanță de vis în Spania

Mihai Bobonete a plecat în vacanță, alături de soția lui, Cătălina, și cei doi copii ai lor. Aceștia au ales să se bucure de clipe de relaxare într-o destinație renumită pentru peisaje superbe și plaje de vis, Benidorm. Orașul din Spania este situat pe malul Mării Mediterane este cunoscut pentru magazinele sale elegante, cafenele, potrivit protv.ro.

Am și voi fi avut cea mai mișto vacanță din toate timpurile… știu că vacanță sună cumva, dar hai să zicem timp liber… din august ne întoarcem la filmări și încerc să dau tot ce pot pentru Familie acum! Vă pup pe toți și vă urez o vară spectaculoasă! Ținem aproape!”, a scris pe contul de socializare Mihai Bobonete, care îl interpretează pe Bobiță în serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV.

Mihai Bobonete a publicat și câteva imagini superbe din vacanța în Spania. El și soția sa, Cătălina, sunt împreună de peste 30 de ani și au doi copii: pe Maria, în vârstă de 8 ani și pe Octavian, în vârstă de 12 ani.

mihai-bobonete-vacanta-de-vis-in-spania-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mihai Bobonete i-a spus soției că vrea să divorțeze

Acum un an, Mihai Bobonete a povestit cum i-a spus soției lui, Cătălina, că vrea să divorțeze. Totul s-a întâmplat în timp ce era perioada de lockdown, așa că soția actorului i-a spus acestuia că nu poate ieși din casă pentru a se ocupa de actele necesare încheierii unui mariaj. Mihai Bobonete a povestit acest lucru în contextul în care a mărturisit că el face parte din generația care și-a ratat criza de 40 de ani.

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?

M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: „Cătălina, eu divorțez!”. „Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă” și am zis „Cătălina, lasă să treacă pandemia””, a mărturisit amuzat Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton