; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai bobonete

Mihai Bobonete va fi din nou tătic

14 January 2014

Mihai Bobonete a primit la început de an cea mai frumoasă veste: aceea că va fi din nou tatic. Chiar la trecerea dintre ani, actorul din serialul Las Fierbinţi' de la Pro TV a aflat că familia i se va mări cu încă un membru:

Pe 31 decembrie am aflat că voi fi tătic şi pe 2 s-a confirmat, iar pe 9 aveam deja poza cu viitoarea fiinţă. Am fost foarte bucuros, pentru că atât eu, cât şi Cătălina îi promisesem lui Octav un frăţior sau o surioară şi păream neserioşi dacă nu se întâmpla', spune acesta.

[Not a valid template]

Soţia lui Mihai este însărcinată în aproape două luni şi deşi încă nu au aflat dacă vor avea băiat sau fetiţă, actorul de la Pro TV recunoaşte că bunicii se întrec în a face pronosticuri: Înca nu am aflat sexul copilului, dar Mămăița a facut testul cu acul si sarea-n păr şi a ieşit băiat: flăcău', glumeşte el.

Şi micuţul Octav, băieţelul lui Bobo, e foarte încântat că în curând va avea un frate sau o soră: E foarte bucuros şi pe lângă Înger, Îngeraşul meu' a mai strecurat de o săptămână încoace şi un Doamne, ajut-o pe Mami să facă un bebeluş sănătos!'. Deci trageţi voi concluzia', spune Mihai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare