; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bobonete şi Adrian Văncică pornesc într-un turneu de stand-up comedy

30 May 2013

Cunoscuţi pentru rolurile pe care le interpretează în 'Las Fierbinţi' (Pro TV), unde intră în pielea simpaticului beţiv Celentano, respectiv a lui Bobiţă, patronul barului din sat, actorii Adrian Văncică şi Mihai Bobonete le-au pregătit fanilor o surpriză: un turneu naţional de stand-up comedy.

După 10 ani de la primul show alături de trupa Cafe Deko, lui Mihai Bobonete i s-a făcut dor de prima dragoste, aşa că a decis să meargă în turneu. I s-a alăturat şi colegul său de platou, Adrian Văncică, şi el familiarizat cu stand-up comedy-ul de mai bine de 5 ani.

'Aşteptăm iubitorii de stand-up comedy să vină să ne vadă, este şi momentul oportun pentru fanii 'Las Fierbinţi' să ne urmărească în postura de comedianţi. Unii spun despre noi că suntem buni, noi nu zicem nimic, dar le dăm dreptate', declară Bobonete în stilul caracteristic. 'Va garantăm buna dispoziţie şi faptul că o sa râdeţi cu gura până la urechi, o să vă recunoaşteţi în glumele noastre şi o să ne împrietenim', continuă actorul.

Astfel, începând din 21 iunie, cei doi vor colinda ţara în lung şi în lat, aducând umorul şi voia bună în nu mai puţin de 15 oraşe: Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Timişoara, Arad, Oradea, Târgu Mureş, Giurgiu, Târgovişte, Constanţa, Focşani, Râmnicu Sărat, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Buzău.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare