Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete, prins în mijlocul unor proteste violente din Dublin: „Ne-au lasat mascații să ieșim”

Mihai Bobonete, prins în mijlocul unor proteste violente din Dublin: „Ne-au lasat mascații să ieșim”
14

de Cristina Țapu,

Mihai Bobonete a trecut prin momente delicate după ce a fost prins, fără voia sa, în mijlocul unor proteste violente care au avut loc în seara de 23 noiembrie în Dublin, Irlanda.

Mihai Bobonete, prins în mijlocul protestelor din Dublin

Proteste au izbucnit în Dublin în urma atacului cu cuțitul petrecut în timpul nopții trecute, în apropierea unei școli, în care cinci persoane, inclusiv copii, au fost înjunghiate. Mihai Bobonete se afla și el în capitala Irlandei, pregătit să susțină un spectacol de stand-up, însă evenimentul a fost anulat.

În cursul zilei de ieri, un incident șocant a avut loc în fața unei școli din Dublin, unde trei copii și doi adulți au fost atacați cu cuțitul. Acest incident a stârnit indignarea comunității, generând proteste violente noaptea trecută.

Revoltați, oamenii au solicitat autorităților identificarea și pedepsirea suspecților, iar unul dintre aceștia a fost deja reținut. În timpul protestelor, au avut loc confruntări violente între forțele de ordine și manifestanți, care au dus la pagube materiale însemnate.

Mihai Bobonete a reușit să se adăpostească din calea protestatarilor furioși

Mihai Bobonete se află în acest moment în Dublin, unde avea programat un spectacol de stand-up alături de mai mulți colegi de breaslă. Din păcate, din cauza protestelor violente care au avut loc în oraș, evenimentul a fost anulat. Actorul a informat ulterior, pe pagina personală de Instagram, că a reușit să se deplaseze într-o zonă sigură și că se află în afara oricărui pericol.

Românii au talent 2023. Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu. „Fiecare moment cap-coadă a fost as!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Din cauza protestelor care sunt în plină desfășurare în Dublin acum, show-ul de la 21:00 a fost anulat. Nu se poate intra în centru și abia se iese. Ne pare rău și sperăm că toți cei ce au plecat de la primul show să ajungă cu bine la casele lor! UPDATE 22:13 Am ajuns în zona sigură, am stat închiși în sală până când ne-au lăsat mascații să ieșim. Suntem într-o zonă sigură, chiar dacă pe deasupra noastra sunt elicoptere și în strada se aud bubuituri”, a fost mesajul scris de către Mihai Bobonete pe pagina contului personal de Instagram.

Mihai Bobonete a cucerit inimile telespectatorilor în rolul lui Bobiță

Mihai Bobonete s-a născut pe 14 iunie 1980 și are originile în Craiova. Deși a devenit una dintre cele mai renumite figuri ale comediei din România, actorul nu a visat dintotdeauna să ajungă în lumina reflectoarelor. Conform propriilor declarații, el începuse cursurile Facultății de Electrotehnică, însă ulterior a realizat că nu era pasionat de ceea ce învăța.

De 11 ani, Mihai Bobonete aduce zâmbetul telespectatorilor în rolul său simpaticului Bobiță. Actorul a făcut senzație în lumea comediei televizate și a devenit unul dintre personajele preferate ale publicului. Pe lângă partea propriu-zisă de actorie, Bobonete are și responsabilități legate de scenariul serialului de comedie Las Fierbinți.

Sursă foto: Instagram Mihai Bobonete – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton