; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu

Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Văncică și Costi Diță vin la “Apropo TV”

04 December 2015

Sâmbăta aceasta, de la ora 13.30, Apropo TV' vine cu o nouă ediție cu invitați de marcă și comentarii savuroase. Emisiunea va începe cu principalele cinci subiecte ale săptămânii prezentate de Andi Moisescu. Săptămâna aceasta, Răzvan Exarhu, Stela Popescu, FOA și Dan Silviu Boerescu vor dezbate miturile României culinare și vor face referire la borș, ciorbele cu borș, papanași și colivă.

Andi Moisescu

Sâmbătă, invitați în platoul emisiunii vor fi patru dintre actorii serialului de comedie „Las Fierbinți', Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Văncică și Costi Diță. Ei se pregătesc intens pentru cel mai mare spectacol de stand-up comedy al anului, care va avea loc pe 17 și 18 decembrie la Sala Palatului. După succesul de anul trecut, cei patru și-au propus să repete experiența și să-i înveselească pe români preț de câteva ore cu glume noi, pregătite pentru acest eveniment.

În cadrul rubricii Ad Smile, reprezentanți ai agenției The Geeks și Sorin Trâncă vor comenta împreună cu Andi Moisescu spoturile unui cunoscut site de cumpărături online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare