Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete, imagini rare cu fiica sa, Maria. Actorul i-a transmis un mesaj emoționant de ziua numelui

Mihai Bobonete, imagini rare cu fiica sa, Maria. Actorul i-a transmis un mesaj emoționant de ziua numelui
15

de Cristina Țapu,

Mihai Bobonete se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Actorul are o carieră de invidiat, călătorește peste tot în țară și în străinătate pentru a susține numere de stand-up și are o familie frumoasă care îi este alături la bine și la greu. Discret în ceea ce privește viața sa personală, recent Bobonete a făcut o excepție și a distribuit o fotografie cu fiica sa, Maria.

Mihai Bobonete, emsaj emoționant pentru fiica sa, Maria

Fiica actorului îi seamănă perfect, așa cum fanii au observat din cele două fotografii pe care Mihai Bobonete le-a distribuit pe rețelele de socializare, alături de un mesaj în care îi urează Mariei la mulți ani cu ocazia zilei de nume. „Cine are să-i trăiască! La mulți ani, Mărie!”, a fost mesajul pe care Bobonete l-a scris în dreptul celor două imagini.

Acum un an, Mihai Bobonete a povestit cum i-a spus soției lui, Cătălina, că vrea să divorțeze. Totul s-a întâmplat în timp ce era perioada de lockdown, așa că soția actorului i-a spus acestuia că nu poate ieși din casă pentru a se ocupa de actele necesare încheierii unui mariaj. Mihai Bobonete a povestit acest lucru în contextul în care a mărturisit că el face parte din generația care și-a ratat criza de 40 de ani.

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?

M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: „Cătălina, eu divorțez!”. „Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă” și am zis „Cătălina, lasă să treacă pandemia””, a mărturisit amuzat Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Mihai Bobonete și Cătălina se iubesc din adolescență și au împreună doi copii

Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt căsătoriți de două decenii, însă povestea lor de dragoste își are rădăcinile mult mai adânci. Cei doi s-au întâlnit în adolescență, iar legătura lor s-a conturat încă de la vârsta de aproximativ 14 ani, când Bobonete, proaspăt admis la liceul din Slobozia, a cunoscut-o pe Cătălina, care avea doar 12 ani atunci. De atunci, au rămas împreună și s-au iubit neîncetat, conform propriilor spuse.

mihai-bobonete-si-maria-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Mihai Bobonete și Cătălina au simțit o atracție reciprocă, au început să petreacă timp împreună și, în cele din urmă, au decis să-și unească destinele formând un cuplu. Au traversat împreună etape importante ale vieții, de la perioada școlară și facultate, până la momentul crucial din 2003, când au hotărât să își oficializeze legătura prin cununia civilă.

Ceremonia religioasă a avut loc mai târziu, la 15 ani distanță de la căsătoria civilă, desfășurându-se într-un ambient relaxat, chiar pe o plajă. Între timp, soția sa, o frumoasă make-up artist cu diplomă în Psihologie, i-a dăruit doi copii adorabili, o fetiță numită Maria și un băiețel pe nume Octav.

Sursă foto: Instagram – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton