Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre finala „Românii au talent”. „Sigur se va naște o stea după acest sezon”. EXCLUSIV

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre finala „Românii au talent”. „Sigur se va naște o stea după acest sezon”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

Pe 31 mai, Pro TV difuzează finala celui de-al 14-lea sezon „Românii au talent”, iar pentru Mihai Bobonete va fi o experiență... fenomenală. Dincolo de emoțiile live-ului și ale momentului deopotrivă, juratul va avea nevoie și el de susținere. Prin urmare, soția și cei doi copii îl vor „încuraja” din gradenă...

Finala celui de-al de-al 14-lea sezon „Românii au talent” va fi difuzată la Pro TV pe 31 mai, iar Mihai Bobonete o așteaptă cu nerăbdare.

Aflat la masa juriului pentru al treilea sezon, Mihai Bobonete ne-a dezvăluit cine îl va susține în finală – căci și jurații au nevoie de încurajare, dar și care sunt planurile sale după finalul acestui sezon…

Dintre toți concurenții care au ajuns în finala acestui sezon la „Românii au talent”, cine te-a surprins cel mai tare și de ce? 

Vă dați seama că nu am, neapărat, un preferat pentru că într-un fel sau altul e clar că toți cei ce ajung în această etapă sunt talentați sau mai talentați decât alții, dar ce vă pot spune sigur, este că sigur se va naște o stea după acest sezon.

Într-adevăr, ansamblurile au fost la rang de mare artă și au făcut mega spectacol, dar sunt curios cum privesc telespectatorii asta și o să ne lămurim odată cu semifinalele.

 Cum percepi tu această finală față de cele anterioare? Tot cu emoții? Sau deja știi la ce să te aștepți? 

O finală este o finală și, indiferent de competiție, cine ajunge în finală, pleacă cu șanse egale să câștige marele trofeu, ca toți ceilalți finaliști. Aici e vorba de Românii au talent și, totodată, de cel mai urmărit program de divertisment de la noi din țară. Cred că asta face să fie mai încărcați de emoții și presiunea să fie mai mare. Una este să ne convingă pe noi, cei 4 jurați, că merită să câștige și una este să convingă câteva milioane de telespectatori să îi voteze. Va fi greu, dar la final va fi meritat.

Ce spun juniorii tăi despre această ediție? Presupun că au fost și ei prezenți în sală… Vor fi și pe 31 mai? 

Da, copiilor le place să vină să vadă spectacolul ăsta. Au și ei concurenții lor preferați, cum cred că fiecare dintre oamenii care urmăresc acest show au deja preferințe.

Octav și Maria au fost cu mine și în audiții, și ca în fiecare an vor fi în gradena mea pentru a mă susține în finală. Până la urma urmei, sunt jurat și chiar și pentru mine este un eveniment major, așa că vor fi acolo cu mine și cu iubita mea soție să ne bucurăm cu toții de acest spectacol.

mihai-bobonete-si-mariaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

 Și cât de des ești „certat” pentru jurizările pe care le faci?                       

Pentru că fiecare are concurenți preferați, se poate întâmpla ca uneori să nu coincidă părerile. Și e normal, că suntem diferiți și vedem lucrurile diferit. Dar, în general, prefer dialogurile și părerile comunicate într-un fel civilizat. Nu citesc comentariile pe rețelele de socializare și, mai cu seamă, nu deschid mesaje primite de la fel de fel de oameni. Cred că toți suntem pricepuți la ceva și bine ar fi să ne vedem lungul nasului dacă nu înțelegem procesul… Eu am învățat asta de-a lungul vieții și unde nu știu, nu mă bag, dar televiziune fac de peste 20 de ani, așa că dați-mi voie, vă rog! 

Cum ar arată juriul „Românii au talent” în varianta… „Las Fierbinți”

Dintre colegii tăi din „Las Fierbinți”, cine crezi că s-ar potrivi cel mai bine la masa juriului de la „Românii au talent”? Și de ce?

Anca Dumitra cu Ecaterina Ladin și Mirela Oprisor ar fi juriul cel mai mișto, dar noi avem încă contracte semnate, așa că momentan vă plictisim noi.

Ce urmează pentru tine după „Românii au talent”? 

O serie de spectacole în câteva orașe din Europa și, după aia, o vacanță în care să mă bucur împreună cu familia. Turneul EURO, alături de Naționala României și apoi o luăm de la capăt, cu sezon nou de Las Fierbinți și audițiile Românii au talent.

În ce alt show ți-ar plăcea să te implici? 

Îmi plac foarte tare proiectele în care sunt implicat acum și cred că momentan sunt întins cât lungimea plapumei, așa că sunt bine și fericit, așa cum sunt.

Ce planuri de vacanță ai pentru această vară?  

Un pic de muncă și o vacanță la soare. 

mihai-bobonete-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Și cât de des gătești? Am observat ceva postări „culinare” pe contul tău de Instagram… 

Din păcate, nu am mai avut timp să gătesc în ultima perioadă. Mai pun poze cu mâncăruri din locurile pe care le vizitez când merg în turneu. Sunt câteva locuri în care am mâncat excelent în țară.

 Ce preparat îți iese cel mai bine?

Când aveam timp să gătesc, pastele cu creveți erau specialitatea mea. 

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton