Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete, despre cel mai penibil moment cu paparazzii. „Mă, dar vouă nu vă e rușine?!”

Mihai Bobonete, despre cel mai penibil moment cu paparazzii. „Mă, dar vouă nu vă e rușine?!”
7

de Roxana Mirea,

Mihai Bobonete, în vârstă de 42 de ani, a povestit care este cel mai penibil moment pe care l-a trăit până acum. Este vorba despre o experiență cu paparazzii, care s-a întors împotriva lui. Actorul s-a confesat Ecaterinei Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, în podcastul lui „Da Bravo”.

Mihai Bobonete, despre cel mai penibil moment

Recent, Mihai Bobonete a avut-o invitată pe Ecaterina Ladin, Dalida din ”Las Fierbinți”, în podcastul său de pe YouTube „Da Bravo”. Aici, actorul a povestit despre cel mai penibil moment pe care l-a trăit cu paparazzii, potrivit libertatea.ro.

Cândva, Mihai Bobonete era la o terasă cu un prieten și a zărit doi paparazzi care făceau poze. Actorul nu a stat cu mâinile în sân și a mers să le ceară explicații și să le spună să nu îl mai fotografieze. Ei bine, cu siguranță Mihai Bobonete nu se aștepta ce a urmat.

Mihai Bobonete, despre cel mai penibil moment cu paparazzii. „Mă, dar vouă nu vă e rușine?!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eram cu Cătălin Ciurlău, un prieten, la o terasă prin Pipera, nu se fuma înăuntru, am ieșit la terasă la o țigară. Peste drum, parcarea de la Billa. Afară, acolo, văd un Logan alb și pe mașină doi cu aparate care făceau poze. Eu îi zic ăstuia, râzând: ”Mă, nu se mai poate să ieși la un pahar de vin, să fumezi… Mă distrug paparazzii. Poate e momentul meu de intimitate, poate nu vreau să apar în poze”. Eu, la glumă, Cătălin îmi ținea isonul.

M-am dus la ei, nu m-am mulțumit doar cu atât: ”Alooo, băieții! Ia lăsați alea! Mă, dar vouă nu vă e rușine?!”. Ei: ”Ce s-a întâmplat, domnul Bobonete?!”. Le explic eu, fac pe supăratul, ei ce-mi răspund? ”Nu, domnul Bobonete, nu pe dumneavoastră. Deasupra e un coafor, e Andreea Bănică acolo, a venit cu mașina lui Bănică, pe ea o fotografiem… Vreți să vă facem și dumneavoastră o poză, două, dacă tot suntem aici?!”. Am plecat rușinat.

Cătălin râdea, le-a zis fotografilor: ”Faceți-i și lui o poză, totuși, să aibă și el!”. Că poate apar și eu într-o revistă, ceva”, a povestit Mihai Bobonete în podcastul său.

Mihai Bobonete, mesaj de ziua lui

Mihai Bobonete a împlinit recent frumoasa vârstă de 42 de ani. Acesta a publicat pe Instagram un mesaj emoționant în care și-a explimat recunoștința pentru tot ce are.

„Am momente în care mă gândesc foarte mult și mă întreb dacă eu merit ceea ce am, dacă asta este ce mi-am dorit sau e o întâmplare că mă aflu în soarta asta, mă gândesc, vă văd, vă aud, vă simt și cel mai important lucru este că am început să mă văd și pe mine așa cum sunt. Astăzi sunt jumătate recunoscător și jumătate fericit, jumătate în adevăr și jumătate în minciună, jumătate în ceea ce nu mai vreau să fiu și jumătate în noul Bobo , sunt jumătate pentru câțiva prieteni și jumătate pentru alții, jumătate sunt pentru Mama și la fel, am o jumătate pentru Tata… La 42 de ani Astăzi sunt în sfârșit 100%, fară jumătăți și cu Toată ființa mea pentru Octavian, Măria și Catalina!… Ei știu cel mai bine ce să facă cu mine, iar eu dorm din ce în ce mai liniștit!

Vă mulțumesc pentru urări și vă cinstesc cu prima ocazie sau prin Septembrie pe la Constanța, prin Noiembrie prin Londra, prin Decembrie pe la Timișoara și neapărat înainte de Crăciun la Sala Palatului… nu vă spun mai multe… doar că “Back în Bussines””, a scris actorul pe Instagram, de ziua lui.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton