Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete a cheltuit o mică avere pentru pasiunea sa. Cât costă ceasurile pe care le poartă Bobiță din „Las Fierbinți”

Mihai Bobonete a cheltuit o mică avere pentru pasiunea sa. Cât costă ceasurile pe care le poartă Bobiță din „Las Fierbinți”
11

de Redactia Tvmania,

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Rolul pe care-l interpretează în serialul-fenomen „Las Fierbinți” i-a adus simpatia publicului. Actorul muncește din greu, însă răsplata este pe măsură dacă aruncăm o mică privire la ceasurile pe care actorul le poartă adesea. Cât costă ceasurile pe care Mihai Bobonete le poartă. Prețul nu este unul mic și nu oricine și-ar putea permite asemenea obiecte.

Mihai Bobonete a investit o mică avere în ceasurile sale

Mihai Bobonete nu duce grija zilei de mâine datorită eforturilor susținute pe care le-a depus de-a lungul anilor pentru a-și construi cariera. Comedia a devenit cea mai mare pasiune a sa și, totodată, sursa principală de venit.

El nu a cheltuit iresponsabil a știut să gestioneze sumele câștigate, investind în proiecte, afaceri și chiar în bunuri materiale. Așa se face că actorul este posesorul a două ceasuri costisitoare, foarte apreciate de către specialiștii din domeniu.

mihai-bobonete-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În unul dintre celebrele sale podcasturi, Mihai Bobonete poartă la mână un ceas cu o valoare de peste 1000 de euro. Într-o altă fotografie de pe Instagram, comediantul își etalează un ceas evaluat la aproape 3000 de euro. Chiar dacă aceste sume nu sunt deloc modeste, se pare că vedeta de la Pro TV nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre micile capricii.

Unul dintre ceasuri poartă denumirea de Mido Ocean Star și are un preț de cel puțin 1300 de euro, în timp ce celălalt este un Breitling Endurace Pro, un ceas quartz extrem de rezistent de la Breitling, evaluat la aproximativ 2800 de euro, conform celor de la Cancan.

Mihai Bobonete și Anca Dumitra au vorbit despre finalul serialului Las Fierbinți”

Serialul Las Fierbinți” a debutat în anul 2012, aducând hohote de râs telespectatorilor și datorită interpretării lui Mihai Bobonete (43 de ani) în rolul lui Bobiță, patronul unei crâșme locale în producție.

Într-un episod al podcastului său, actorul a discutat cu Anca Dumitra despre durata serialului-fenomen de la Pro TV. Amândoi au împărtășit gândurile lor cu privire la cât timp va mai continua această producție de succes.

„Cât mai ține Las Fierbinți? (…) Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, a declarat Bobonete. Și colega sa de breaslă și-a expus opinia. „Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. (…) Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a completat actrița.

Sursă foto: Instagram Mihai Bobonete – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton