Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bobonete a aflat că bona copilului său consuma alcool în timpul programului. Cum a reacționat actorul

Mihai Bobonete a aflat că bona copilului său consuma alcool în timpul programului. Cum a reacționat actorul
19

de Cristina Țapu,

Mihai Bobonete a relatat în podcastul său întâmplările neplăcute pe care le-a avut cu una dintre bonele copiilor săi. Deși a trecut ceva vreme de la această experiență neplăcută, actorul a considerat important să împărtășească un moment pe care, cu siguranță, nu îl va uita prea curând.

Mihai Bobonete a aflat că bona copilului său consuma alcool în timpul programului

Dani Oțil a fost recent invitat în podcastul DA BRAVO, moderat de Mihai Bobonete. Cei doi tătici au început să discute despre experiențele lor cu bonele care au avut responsabilitatea de a avea grijă de copiii lor de-a lungul timpului. Amândoi au parcurs momente dificile, despre care acum povestesc cu amuzament. Desigur, pe moment, situațiile în care s-au aflat nu au fost deloc unele care să le aducă zâmbetul pe buze.

Comediantul a împărtășit prezentatorului de la Antena 1 o experiență în care a resimțit o panică intensă, deoarece se afla departe de casă, iar bona pe care o angajaseră a exagerat cu consumul de alcool. Ea ar fi trebuit să aibă grijă de copil, însă a fost ademenită de o sticlă de vin și a uitat de responsabilitatea pe care o avea.

mihai-bobonete-vacanta-de-vis-in-spania-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Noi am avut bonă, Ioana o chema și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00 și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare.

Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să văd dacă copilul a adormit”, a declarat Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!”.

Mihai Bobonete a fost șocat să afle că bona consuma alcool în timpul muncii

Seara, actorul a contactat bonă pentru a se asigura că totul este în regulă, dar a fost surprins. Femeia abia putea să vorbească și, mai mult, i-a recunoscut lui Bobonete că consumase două pahare de alcool. În acel moment, actorul nu a ezitat și l-a rugat pe fratele său să meargă la el acasă pentru a avea grijă de cel mic.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”. Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă.

Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

Cum a descoperit Dani Oțil că bona fiului său avea dosar penal

În timpul unui podcast, Dani Oțil a dezvăluit cât de dificil a fost procesul de găsire a unei bone pentru fiul său. Până acum, prezentatorul de la Antena 1 a schimbat deja șase bone, iar fiecare a venit cu o poveste interesantă, însă, din păcate, niciuna nu s-a dovedit a fi soluția potrivită.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, luna de miere în Grecia  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 19

Mai mult, una dintre acestea a fost implicată într-un caz penal. Dani Oțil a împărtășit cum a aflat despre trecutul acelei bone și circumstanțele ciudate în care s-a petrecut acest lucru.

Când vine vorba de bonele care au intrat în viața sa, Dani Oțil a dezvoltat un sistem pentru a înțelege mai bine persoanele cărora le încredințează în grijă copilul său. De fiecare dată când o nouă bonă sosea, prezentatorul de la Antena 1 se implica serios în acest proces de recrutare. În primele zile, el petrecea timp discutând cu noua bonă și încerca să afle cât mai multe detalii despre ea.

A descoperit astfel că una dintre bonele pe care le-a angajat fusese implicată într-o investigație penală. La auzul acestor informații, Dani Oțil s-a speriat, dar după ce a aflat povestea completă, s-a liniștit rapid. Se pare că acea bonă lucrase pentru un individ bogat și un eveniment neașteptat avusese loc. Acest bărbat a suferit un accident ciudat în casă, iar pentru că bonă era singura prezentă în acel moment, ea a fost implicată în dosar.

Sursă foto: PRO TV – Instagram Dani Oțil, Instagram Mihai Bobonete

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton