; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Baieti de oras mihai bendeac 1

Mihai Bendeac, un nou proiect la tv: „Ceva diferit de ce am făcut până acum”

21 September 2016

În această toamnă, Antena 1 va difuza un nou serial de comedie, al cărui protagonist va fi nimeni altul decât Mihai Bendeac (pe care îl puteți vedea și în juriul show-ului „iUmor'). Denumit „Băieți de oraș', producția va avea în centrul acțiunii personaje cunoscute din show-ul „În puii mei'.

[Not a valid template]

Concret, Băieți de oraș' îi va avea în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu’ și Versace, personaje deja bine cunoscute publicului, care se desprind de „În puii mei' și își continuă și dezvoltă povestea în această nouă producție.

Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut până acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor', a declarat Mihai Bendeac.

Actorul se declară încântat de actorii tineri cu care lucrează și de felul în care au decurs lucrurile până acum.

Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu în rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian și Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu’, țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei  de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial', a mai adăugat Mihai Bendeac.

Serialul Băieți de oraș' va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de  rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

Te-ar putea interesa și:

Cheloo, Delia și Bendeac fac din nou echipă la „iUmor'. Când începe show-ul

Echipa „iUmor' a început filmările pentru cel de-al doilea sezon

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare