; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai bendeac (3)

Mihai Bendeac: „Toate experimentele s-au făcut pe mine de-a lungul timpului”

12 March 2018

Cuprins de nostalgie, juratul 'iUmor' Mihai Bendeac și-a dat seama că a fost puțin dezavantajat în copilărie, în comparație cu fratele său mai mic.

 

Povestind despre experiențele sale din copilărie, Mihai Bendeac mărturisește că, de multe ori, fratele său mai mic a fost mai avantajat. La fel ca toate mamele, și a sa a învățat în timp cum să gestioneze anumite situații din viețile fiilor săi, așa cum le-a și mărturisit acestora. 'Îmi spune . Bineînțeles, că toate experimentele s-au făcut pe mine de-a lungul timpului', povestește amuzat Mihai Bendeac.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu “iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare