; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac, reacție surprinzătoare după sărutul Deliei cu Loredana Groza la „iUmor”

Mihai Bendeac, reacție surprinzătoare după sărutul Deliei cu Loredana Groza la „iUmor”

13 May 2021

Delia și Loredana Groza au fost protagonistele celui mai neașteptat și surprinzător moment în ediția din 12 mai de la „iUmor'! Deși în presă s-a scris că între cele două a existat rivalitate, artistele au făcut gestul care a închis gura multor răutăcioși!

Loredana Groza și Delia se numără printre cele mai nonconfromiste persoane publice din România. Lucru dovedit și în ediția de miercuri de la „iUmor', când cele două s-au sărutat în fața camerelor de filmat. Surprinderea s-a citit pe fața tuturor, iar Mihai Bendeac nu s-a putut abține comentariilor.

În gala premiilor „iUmor', Loredana i-a înmânat colegei sale de la „X Factor' unul dintre premiile serii. 

Delia  a mers imediat pe scenă după ce și-a auzit numele, iar cele două artiste s-au sărutat de două ori, s-au strâns în brațe și și-au adresat cuvinte de laudă. Delia a afirmat că sărutul ei cu Loredana Groza va rămâne în istorie, spre deosebire de săruturile lui Mihai Bendeac cu mai multe concurente.

„Ăsta a murit, s-a ofilit. Pupatul ăsta o să fie istorie și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja', a zis jurata „iUmor'.

 Vezi galeria foto >

Imediat după momentul neașteptat dintre cele două cântărețe, Mihai Bendeac a reacționat.

„Al naibii de sexy! Loredana face parte din cele 15-20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un superstar. Loredana respiră superstar. Îţi dai seama, once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza', a declarat Mihai Bendeac în emisiunea de la Antena 1.

Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă astăzi în marea finală „iUmor' 2021

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare