; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac Nici pe mama nu pot să o iubesc aşa cum îmi iubesc profesia

Mihai Bendeac: “Nici pe mama nu pot să o iubesc aşa cum îmi iubesc profesia”

10 February 2017

Despre Mihai Bendeac se ştie că este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, aşa că orice interviu cu vedeta nu poate sta decât sub semnul dezvăluirilor de senzaţie.

Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de duminică a emisiunii Dincolo de aparenţe', de la Antena Stars, Mihai nu se dezminte nici de această dată, mai ales că decorul în care se află, scena Teatrului de Comedie îl face să se simtă întocmai ca acasă.

Mihai Bendeac: Nici pe mama nu pot să o iubesc aşa cum îmi iubesc profesia'

Nici pe mama nu pot să o iubesc aşa cum îmi iubesc profesia', i-a mărturisit Mihai Florentinei, povestind că a avut în viaţa lui mai multe momente tensionate, care l-au făcut să se gândească la ce putea fi mai rău:

Îmi aduc aminte că eram într-una dintre perioadele crunte ale depresiei şi îmi trecea destul de des prin minte gândul sinuciderii, ba chiar o consideram ca pe o soluţie optimă şi normală. M-am trezit noapte, iarna, pe jumătate ieşit pe geamul unui apartament de la etajul 9, în care locuiam la vremea respectivă. Cred că am adormit tracasat şi cine ştie ce s-a produs în mintea mea!', a povestit actorul.

Despre momentele grele din viaţa sa, despre oamenii dragi care i-au ghidat cariera, despre relaţia cu părinţii săi, dar şi despre ritualul dinainte de fiecare spectacol şi despre obiectele fără de care nu intră în scenă, Mihai Bendeac povesteşte duminica aceasta, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe', la Antena Stars.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite'

Bendeac, Delia și Cheloo au început filmările pentru sezonul 3 „iUmor'

Mihai Bendeac, un nou proiect la tv: „Ceva diferit de ce am făcut până acum'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare