; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bendeac: “Mi-am pus în joc cariera pentru Teatru TV”

21 February 2013

În această primăvară, Antena 1 lansează un proiect dedicat iubitorilor de teatru și nu numai.

Intitulat TEATRU TV, programul, care are la bază o idee originală a actorului Mihai Bendeac, își propune să readucă în atenția publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante instituții teatrale din România cu unii dintre cei mai iubiți actori.

„Acest proiect este doar începutul revenirii divertismentului de bună calitate. Mi-am pus în joc întreaga carieră pentru asta', spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie și vor fi difuzate la Antena 1 din 13 martie, timp de patru săptămâni.

În cadrul evenimentelor publicul se va putea întâlni cu personalități marcante ale scenei românești, invitați de primă mână, toate în decoruri de poveste.

Odată cu lansarea acestui proiect Antena 1 lansează și o campanie de susținere a teatrului românesc în care vor fi implicate vedete de televiziune, actori, cântăreți care vor încuraja publicul să fie alături de teatrul românesc de calitate.

Biletele pentru stagiunea TEATRU TV se pun în vânzare începând de astăzi și vor putea fi procurate la prețul de 120 de lei de la Casa de bilete a Teatrului de Comedie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare