Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bendeac, mesaj atipic pentru Ilona Brezoianu, de ziua ei. „Tu vei muri înaintea mea, asta e cert”. Reacția actriței

Mihai Bendeac, mesaj atipic pentru Ilona Brezoianu, de ziua ei. „Tu vei muri înaintea mea, asta e cert”. Reacția actriței
7

de Roxana Mirea,

Ilona Brezoianu a împlinit luni, 26 iunie, frumoasa vârstă de 33 de ani. Cu această ocazie, Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj neașteptat de ziua ei. Ilona și Mihai sunt foarte buni prieteni, așa că își permit să facă anumite glume unul pe seama celuilalt. Iată ce urare mai atipică i-a făcut Mihai Bendeac bunei lui prietene.

Mihai Bendeac, mesaj pentru Ilona Brezoianu de ziua ei

Pe Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu îi leagă o frumoasă relație de prietenie de pe vremea când au început să joace împreună în spectacolul de teatru „Doi pe o bancă”. Astăzi, 26 iunie, actrița a împlinit vârsta de 33 de ani. Cu această ocazie, Mihai Bendeac a avut un mesaj neașteptat pentru Ilona Brezoianu de ziua ei.

Am spus despre ea nenumărate mârșăvii de-a lungul timpului. Că e proastă, că e tâmpită și n-are nici școală și câini și oi și ne-a omorât, tovarășu’ căpitan, ce facem?! Dar trebuie să admit că viața mea ar fi mai săracă fără această pârdalnică creatură. Pe care o iubesc. Și care mă face să râd. Dragă @ilona_brezoianu , sper că te voi regăsi pe aceeași bancă până la sfârșitul zilelor tale. Căci tu vei muri înaintea mea, asta e cert. Chiar și așa, am de gând să te îmbălsămez ca pe Lenin, să te așez pe bancă, să-ți montez un difuzor în c** care să play-eze replicile și tot voi continua. Ești o minune. La mulți ani! (Iura, Serghei, Alexei, Feodor, Mihai)”, a scris Mihai Bendeac despre Ilona Brezoianu, de ziua ei.

Mihai-Bendeac-mesaj-uluitor-pentru-Ilona-Brezoianu-de-ziua-ei-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Având în vedere frumoasa relație de prietenie pe care o au, Ilona Brezoianu nu s-a supărat atunci când a văzut ce mesaj i-a transmis actorul. Printr-un mesaj scris în secțiunea de comentarii, aceasta i-a transmis lui Mihai că îi mulțumește pentru urarea lui.

„În fiecare an, urarea de la tine e cea mai specială. Recunosc. Mulțumesc, te iubesc și promit să nu las banca goală”, a scris Ilona.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton