; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac: “M-am născut să fac teatru”

10 April 2013

Mihai Bendeac nu crede în destin, dar recunoaşte că atunci când îmi doresc ceva foarte tare, mă comport ca şi când îl am deja'.  Mai mult, crede în programare mentală' şi anume atunci când cineva îşi doreşte ceva se poate întâmpla.

M-am născut să fac teatru', a mărturisit Mihai, iar intrebat ce va face peste 10 ani, răspunsul nu a întârziat: Şi mai mult teatru'.

Cand aveam 16 ani îmi imaginam că sunt la o şedinţă de dat autografe şi zi de zi dădeam sute de autografe din camera mea. Câţiva ani mai tarziu, lucrurile nu s-au schimbat. De data aceasta însã nu mai îmi imaginez, ci chiar se întâmplă'.

Mihai Bendeac recunoaşte că pe măsură ce trece timpul am din ce în ce mai mari emoţii când sunt pe scenă. Dacă înainte eram poate o surpriză plăcută', acum oamenii vin la teatru cu anumite aşteptări.'

Mihai nu crede în căsătorie.

Nu vreau să fiu căsătorit, pentru că nu vreau să chinui alţi oameni. Cred că e mai important să treci prin viaţa unei femei şi să laşi o amprentă, decât să stai lângă ea mereu. Rolul de amant este cel mai frumos. Am îmbrăţişat burlăcia cu toata pasiunea mea.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare