; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac lucrează la noul sezon „În puii mei” (Antena 1)

16 February 2016

În această primăvară, Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei', sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!'.

Mihai Bendeac

De câteva zile, Mihai Bendeac, alături de colegii săi de la „În puii mei' a început filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii şi, ca de fiecare dată, actorul îşi dedică tot timpul acestora. Când nu filmează, scrie tot pentru emisiune şi nici măcar astăzi, de ziua sa de naştere, acesta nu face excepţie. Astfel că astăzi, deşi nu are programată nicio filmare, Mihai şi-a dedicat ziua scrierii scheciurilor „În puii mei'. Şi aşa cum şi-a obişnuit deja toţi prietenii, Mihai Bendeac păstrează tradiţia şi în acest an şi îşi închide telefonul mobil de ziua lui, rezervându-şi tot timpul doar pentru el.

În puii mei' este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene şi de a intra într-o lume unde distracţia este continuă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare