; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dinescu si Bendeac_4390

Bendeac intră în bucătăria lui Dinescu, la “Politică și delicatețuri” (TVR 1)

19 December 2014

Mircea Dinescu se află duminică, 21 decembrie, la „Politică şi delicateţuri', faţă în faţă cu un personaj care îl cunoaşte… ca pe buzunarul lui! Actorul Mihai Bendeac îl înâlneşte pentru prima dată pe Mircea Dinescu, cel pe care îl imită constant în emisiunile sale de umor. „Politică şi delicateţuri' poate fi urmărită duminică, de la ora 15.25, la TVR 1, TVR HD.

[Not a valid template]

Încântat de talentul invitatului său, Dinescu mărturiseşte că nu s-a supărat, ci chiar l-a amuzat faptul că a devenit unul dintre personajele actorului:

„Bendeac este un creator, puţini actori români ştiu să creeze personaje, pentru asta îţi trebuie imaginaţie şi inteligenţă artistică', susţine poetul.

Drept urmare, îi găteşte invitatului său mâcare de măcriş şi un… „cappuccino de hribi', adică o cremă fină de ciuperci, făcută cu lapte şi smântână dulce, în care, spre dezamăgirea şi amuzamentul lui Bendeac, nu pune şi zeamă de portocală… Bendeac îl asistă atent în timpul preparării bucatelor, gustă din celebra dulceaţă de ardei iute şi nu se poate abţine să nu îl imite din nou, spre deliciul gazdei sale.

În cramă, cei doi ascultă muzica lăutărească a profesorului de fizică Nelu Greblă, iar Dinescu îşi amiteşte de momentele fierbiniţi din decembrie ‘89 şi îi povesteşte tânărului său invitat lucruri neştiute despre acele zile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare