Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bendeac, enervat la culme de către Smiley. Motivul pentru care nu-l poate suporta: „Îl urăsc visceral!”

Mihai Bendeac, enervat la culme de către Smiley. Motivul pentru care nu-l poate suporta: „Îl urăsc visceral!”
9

de Cristina Țapu,

Mihai Bendeac este cunoscut pentru faptul că-și exprimă liber opiniile, chiar dacă acestea pot fi unele controversate și pot da naștere discuțiilor. Recent, comediantul a explicat care este motivul pentru care Smiley nu îi este deloc simpatic.

Mihai Bendeac nu-l poate suporta pe Smiley

Mihai Bendeac a dezvăluit, pe pagina contului său de personal de Instagram, care este motivul pentru care Smiley îi este antipatic. Cei doi nu au avut conficte în trecut și nu au existat animozități între ei. Cu toate acestea, fericirea pe care Smiley pare să o afișeze mereu artistul îl irită nespus pe comediant.

Mihai Bendeac susține că Smiley este unul dintre cei mai fericiți oameni pe care i-a întâlnit, având o poveste de dragoste ca în filme și un copil superb. Deși este conștient că nu ar trebui să-i poarte pică solistului, Bendeac spune că pur și simplu nu se poate abține!

mihai bendeac 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Trebuie să recunosc deschis: mă enervează foarte tare Smiley. Să ne înțelegem de la bun inceput. NU am nimic personal cu omul. Mi se pare un tip foarte mișto, îl apreciez pentru felul în care și-a construit cariera, dar nu mă pot abține.

Îl urăsc visceral! Îl urăsc pentru că este extraordinar de fericit. Mie mi se pare că Smiley este atât de fericit încât devine inacceptabil cât este de fericit. Pentru mine cel puțin, care privesc fericirea absolută ca pe o chestiune relativ utopică, intangibilă, Smiley pare a fi un om creat în ciuda mea.

După ce că este fericit și emană fericire, tone de pozitivitate, lumină, dragoste și puritate s-a mai și împlinit din punct de vedere uman, având o relație superbă de iubire și un copil minunat

Lucrul acesta îmi provoacă o angoasă deosebită. Știu că sunt un nemernic gândind așa. Mă acuz eu pe mine însumi că nu mă pot bucura de fericirea pe care acest om în mod evident o merită fiind un tip atât de mișto. Doamne, cât este de mișto Smiley!”, a scris Mihai Bendeac, pe pagina personală de Instagram .

Smiley-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Actorul a dezvăluit că l-a întâlnit pe Smiley doar de două ori în viața sa, iar toate părerile pe care le avea despre acestea i s-au confirmat. Smiley chiar este un om vesel, plin de optimism și carismă, care poate aduce oricând zâmbetul pe chipurile celor cu care interacționează. Nu este de mirare că este atât de apreciat de fani!

„De ce este acest om atât de implinit și fericit, iar eu sunt atât de defect?!(…) Vă jur că m-am întâlnit cu el doar de 2 ori față în față de-a lungul timpului și, în acele contexte, s-a dovedit a fi exact asa cum îl percep oamenii. 

Un tip pozitiv, un om cald, bun. Dar nu mi se pare admisibil să fii atât de fericit!(…) Fiind atât de fericit, cauți bătaie. Smiley caută scandal. Mda, cred că m-a luat un pic valul…”, a fost mesajul publicat de Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, donații impresionante pentru fundația lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a mărturisit că Mihai Bendeac este una dintre vedetele darnice de la noi din țară. Și asta pentru că fosta vedetă de la iUmor este cel mai mare sponsor al inițiativei Spitale Publice din Bani Privati. Joi, pe 16 februarie 2023, cu ocazia zilei de naștere a lui Bendeac, Maticiuc a dezvăluit suma de bani pe care acesta a donat-o către această cauză.

Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor al inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati. Nu e vorba de inventatorul IPhone, CEO-ul de la Cola, fondatorul Facebook sau măcar Țiriac. Astăzi s-a născut Mihai Bendeac, omul care a donat proiectului nostru 235.000 euro, bani cu care noi am reușit să FACEM.

La mulți ani si mulțumim, Mihai! Noi și toți cei care donează am devenit mai puternici și astăzi numărăm deja secții renovate complet, lifturi construite in spitale, peste 1000 de paturi schimbate și vom ajunge în cât mai multe orașe și spitale din România.”, scria Codin Maticuc, în urmă cu aproximativ un an.

Sursă foto: Instagram Smiley – Gina Pistol, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton