; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac i a pupat mâna naşului CRBL

Mihai Bendeac i-a pupat mâna naşului CRBL!

12 May 2013

Au mai rămas doar câteva ore până la cea de-a treia şi ultima semifinală “România Dansează”, când numele celor trei finalişti aleşi de juraţi va fi dezvăluit.

Ca şi în galele trecute, al patrulea concurent care va merge în etapa finală va fi ales de către telespectatori prin vot. Emoţiile ating acum cote maxime, miza fiind foarte mare pentru cei 12 semifinalişti care vor urca pe scena show-ului de la Antena 1.

Pe lângă momentele de dans excepţionale, telespectatorii vor mai avea parte de fel de fel de surprize între care şi una care-i va avea ca protagonişti chiar pe cei trei juraţi. La puţin timp după ce Mihai Bendeac, Monica Petrică şi CRBL au intrat în platoul emisiunii, toţi cei prezenţi au asistat la o veste surpriză. Cuceritor ca de fiecare dată, Bendeac nu a ratat nici în această ediţie ocazia de a o complimenta pe Monica, frumoasa sa colegă de juriu, cei doi tachinându-se pe parcursul emisiunii.

Monica, în momentul în care tu vei vrea, eu voi fi ca un căţel' i-a spus Mihai, Monica răspunzându-i rapid Atât timp cât tu nu îmi faci o propunere, eu nu am cum să vreau', iar acesta este doar unul dintre schimburile de replici picante între cei doi.

Tachinările vor continua urmând ca şi CRBL, cel de-al treilea jurat, să intre în joc. Cum CRBL a propus ca la nunta lui Mihai cu Monica să fie naş, iar Jorge martor, Bendeac a şi trecut la acţiune şi i-a pupat mâna lui CRBL aşa cum face finul cu naşul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare