; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac iumor8

Mihai Bendeac este primul jurat care folosește maneta în cel de-al optulea sezon „iUmor”

05 March 2020

Concurenții au de ce să se teamă pe scena iUmor pentru că elementul surpriză apărut în sezonul 7, maneta, care are rolul de a bloca un concurent să se mai întoarcă în fața celor trei jurați, va fi și acum prezent.

Mihai Bendeac este primul care va folosi maneta dintre cei trei jurați chiar împotriva unui concurent pentru care el a insistat să se întoarcă într-o zi diferită. Vizibil emoționat, concurentul nu a putut să își facă momentul pe scena iUmor, dar Mihai Bendeac a văzut potențialul pe care îl are și i-a recomandat să se întoarcă ziua următoare. Juratul iUmor a explicat de ce a luat această decizie: Poți să mai stai o zi sau două și să te aduni puțin, să mai lași din emoții și să te întorci'. De ce a fost acţionatã maneta în timpul momentului concurentului, după ce i s-a oferit o a doua șansă din partea lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare