Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac (2)

Mihai Bendeac este noul prezentator „X Factor”

9 July 2018

Mihai Bendeac este noul prezentator 'X Factor' în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă, la Antena 1.

 

„Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om', spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. 'Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție', a adăugat noul prezentator.

            În acest timp, jurații Delia, Horia Brenciu, Carlas Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii 'X Factor România', astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiții, la Palatul Copiilor din București.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu 'X Factor' alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carlas Dreams a descoperit 'factorul X' în Olga Verbițchi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare