; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac (2)

Mihai Bendeac este noul prezentator „X Factor”

09 July 2018

Mihai Bendeac este noul prezentator 'X Factor' în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă, la Antena 1.

 

„Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om', spune Mihai, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante în cariera lor. 'Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție', a adăugat noul prezentator.

            În acest timp, jurații Delia, Horia Brenciu, Carlas Dreams și Ștefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câștigătorul sezonului cu numărul 8 al emisiunii 'X Factor România', astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiții, la Palatul Copiilor din București.

În cel de-al șaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu 'X Factor' alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar în 2016 Carlas Dreams a descoperit 'factorul X' în Olga Verbițchi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare