Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Bendeac, confesiuni neașteptate. A dezvăluit secretul pe care l-a ținut ascuns ani întregi

Mihai Bendeac, confesiuni neașteptate. A dezvăluit secretul pe care l-a ținut ascuns ani întregi
9

de Redactia Tvmania,

Mihai Bendeac, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut publicului nu doar prin prisma activității profesionale, ci și a sincerității debordante. Cu ceva vreme în urmă, actorul a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Secretul pe care Mihai Bendeac l-a ținut ascuns publicului ani întregi

Mihai Bendeac are o relație foarte bună cu familia sa, despre care vorbește întotdeauna cu drag. Cu trei ani în urmă, actorul a făcut o dezvăluire neșteptată și a declarat că, deși are o vârstă respectabilă, nu a plătit niciodată o factură, cel care se ocupă de acest aspect fiind tatăl său.

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură. Eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu. Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când” , povestea actorul în urmă cu trei ani.

bendeac-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mihai Bendeac, donații fabuloase pentru proiectul caritabil al lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a mărturisit că Mihai Bendeac este una dintre vedetele darnice de la noi din țară. Și asta pentru că fosta vedetă de la iUmor este cel mai mare sponsor al inițiativei Spitale Publice din Bani Privati. Joi, 16 februarie 2023, cu ocazia zilei de naștere a lui Bendeac, Maticiuc a dezvăluit suma de bani pe care actorul a donat-o către această cauză.

Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor al inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati. Nu e vorba de inventatorul IPhone, CEO-ul de la Cola, fondatorul Facebook sau măcar Țiriac. Astăzi s-a născut Mihai Bendeac, omul care a donat proiectului nostru 235.000 euro, bani cu care noi am reușit să FACEM.

La mulți ani si mulțumim, Mihai! Noi și toți cei care donează am devenit mai puternici și astăzi numărăm deja secții renovate complet, lifturi construite in spitale, peste 1000 de paturi schimbate și vom ajunge în cât mai multe orașe și spitale din România.”, scria Codin Maticiuc, la acea vreme.

Dacă viața profesională a lui Mihai Bendeac este una foarte împlinită, nu se poate spune același lucru și despre cea personală. Mihai Bendeac a avut mai multe relații amoroase, cea mai cunoscută fiind cea cu Roxana Vancea, însă nu și-a găsit sufletul pereche.

De altfel, Mihai a mărturisit în numeroase rânduri că nu-și dorește să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă și nici să devină tată.

Sursă foto: Instagram Mihai Bendeac

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton