Homepage  / Cinema

Mihai Bendeac își face debutul regizoral cu filmul „Căsătoria”. Poveste, distribuție, dată de lansare în cinematografe

Mihai Bendeac își face debutul regizoral cu filmul „Căsătoria”. Poveste, distribuție, dată de lansare în cinematografe
9

de Cristina Țapu,

Mihai Benedeac, în vârstă de 41 de ani, a pregătit un proiect îndrăzneț pe care publicul îl va putea vedea curând. Actorul lansează primul său film: „Căsătoria”. Este vorba despre prima peliculă a actorului, în care joacă, dar pe care o regizează și pentru realizarea căreia a cheltuit o sumă impresionantă de bani. \

Mihai Bendeac, regizor și personaj principal al filmului „Căsătoria”

Mihai Bendeac a lucrat din greu în ultimii ani și se pregătește să lanseze un proiect îndrăzneț. Filmul pentru care Mihai Bendeac a trudit va fi disponobil iarna aceasta în cinematografele din România. Este cunoscut faptul că Mihai ocupă poziția de regizor, cât și cea de personaj principal al acestei pelicule.

Anunțul potrivit căruia pelicula „Căsătoria” va ajunge în cinematografe la finalul anului acesta a fost făcut pe rețelele de socializare. „Mihai Bendeac a lucrat 3 ani de zile pentru filmul românesc „Căsătoria”, cu un buget de 2 milioane de euro – mai multe statistici și câteva imagini de pe platouri, în primul clip oficial. Filmul va avea premiera pe 6 decembrie”.

mihai bendeac 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În clipul oficial au fost făcute publice detalii importante și impresionante despre film. Două milioane de euro a fost bugetul de producție, peste 700 de costume speciale apar în film, peste 30 de locații de filmare, două luni de repetiții, 10 kilograme a slăbit actorul Liviu Pintileasa pentru filmări, iar 10 kilograme s-a îngrășat actorul Alin Florea pentru rolul său, așadar întreaga echipă a depus eforturi considerabile pentru ca totul să se desfășoare ca la carte. În clipul de prezentare care circulă pe rețelele de socializare apar și cântărețele Andra, Nicole Cherry și Loredana Groza, dar și actorii Ilona Brezoianu și Vlad Drăgulin.

În filmul „Căsătoria”, Mihai Bendeac interpretează rolul unui tânăr care se îndrăgostește (din interes, însă) de o fată putred de bogată. În imaginile de prezentare ale filmului, Mihai Bendeac, care este și regizorul filmului, pare de nerecunoscut, având părul lung.

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge însă în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată”, declara Mihai Bendeac anul trecut, conform Libertatea.

Mihai Bendeac, confesiune neașteptată despre viața de familie

Mihai Bendeac are o relație foarte bună cu familia sa, despre care vorbește întotdeauna cu drag. Cu trei ani în urmă, actorul a făcut o dezvăluire neșteptată și a declarat că, deși are o vârstă respectabilă, nu a plătit niciodată o factură, cel care se ocupă de acest aspect fiind tatăl său.

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură. Eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu. Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când” , povestea actorul în urmă cu trei ani.

Dacă viața profesională a lui Mihai Bendeac este una foarte împlinită, nu se poate spune același lucru și despre cea personală. Mihai Bendeac a avut mai multe relații amoroase, cea mai cunoscută fiind cea cu Roxana Vancea, însă nu și-a găsit sufletul pereche. De altfel, Mihai a mărturisit în numeroase rânduri că nu-și dorește să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă și nici să devină tată.

Sursă foto: Instagram

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton