; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a fost cerut în căsătorie… de 21 de fete

13 March 2013

La filmările pentru cea mai nouă producţie de dans care va debuta pe 17 martie la Antena 1, „România Dansează', Mihai Bendeac, singurul burlac din juriu, s-a bucurat din plin de spectacolul oferit de zecile de fete frumoase care s-au prezentat la preselecţii.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru actor, rolul de jurat dovedindu-se a fi şi unul ingrat: printre candidaţii veniţi să demonstreze că au dansul în sânge s-a numărat şi fosta iubită a lui Mihai Bendeac, Andreea Popescu.

Vizibil stânjenit de revederea fostei sale iubite, Mihai Bendeac i-a spus doar atât: „Andreea, întotdeauna ţi-am spus…dansezi mai bine decât vorbeşti, aşa că vreau să te văd dansând!'. Ambiţionatã de cuvintele dure ale juratului, Andreea i-a surprins pe toţi cu un dans incendiar. Întregul moment, dar şi reacţia juriului vor putea fi urmărite, în curând, la Antena 1.

Cele mai curajoase concurente au îndrăznit chiar să îl ceară în căsătorie, iar un participant i-a mărturisit că prietena lui imaginară este înnebunită după el. Adunând toate propunerile pe care le-a primit până acum, actorul a strâns nu mai puţin de 21 de cereri oficiale în căsătorie. Mihai Bendeac a anunţat cã va lua în considerare şi aceste oferte şi cã se va gândi serios pe cine va alege să îi fie parteneră de viaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare